Top list

Cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

YouTube a devenit fara doar si poate cel mai popular mod de a vedea videocelipuri, trailere si alte filmulete de top, amuzante. Ei bine, dintre toate tipurile de continut urcate pe YouTube, artistii internationali isi trag partea leului si bifeaza de departe cele mai multe vizualizari. Aici ai cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile!

Cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile: 8 videoclipuri muzicale in Top 10

Nume grele din industria muzicala precum Luis Fonsi, Ed Sheeran sau Justin Bieber aduna miliarde de vizualizari la nivel mondial. In topul celor mai vizualizate 10 videoclipuri de pe YouTube, nu mai putin de 8 clipuri apartin unor cantareti sau unor trupe. La data redactarii acestui articol (noiembrie 2019), duetul dintre Luis Fonsi si Daddy Yankee detine in continuare recordul de cel mai vizualizat videoclip de pe YouTube. Despacito a facut senzatie si are peste 6 miliarde de vizualizari worldwide, la mai bine de doi ani de la lansarea oficiala pe piata.

Surprizele din top 10 cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile vin din sectorul destinat copiilor. Doua astfel de clipuri aduna aproximativ 4 miliarde de vizualizari fiecare si ocupa locurile 4 si 5 in clasaement. Desenul animat Masha si Medved sau Masha and the Bear (in limba engleza) creat de Oleg Kusovkov este al patrulea in clasament, in timp ce un cantesc destinat copiilor „Dansul rechinilor” sau „Baby Shark” este al cincilea. De remarcat ca desenul animat rusesc este, totodata, si cea mai veche prezenta din top 10 cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile, el fiind uploadad in ianuarie 2012. Cele mai noi prezente din top, ca data de urcare pe YouTube, ocupa primele doua locuri. „Despacito” si „Shape of You” aduna impreuna peste 10 miliarde de vizualizari! Iata cum se prezinta insa, la data redactarii acestui articol, top 10 cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile.

1. Despacito (Luis Fonsi si Daddy Yankee)

Este vorba despre melodia care a facut senzatie la nivel mondial inca de la lansarea sa in 2017. Recunosc, este un pacat vinovat si pentru mine 🙂 Se prea poate sa aiba de fapt legatura cu Zuleyka Rivera, frumoasa bruneta pe care cei doi artisti au decis ca e bine (si a fost foarte bine) sa o includa in clipul melodiei, dar overall, Despacito este un fenomen mondial. 6.53 de miliarde de vizualizari, la mai bine de doi ani si jumatate e la uploadarea oficiala pe YouTube. Si de departe, lider in acest top 10 cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile.

2. Shape of You (Ed Sheeran)

Este singurul artist din lume care are nevoie doar de o chitara pentru a umple un stadion de 100 de mii de locuri. Ed Sheeran, pe care ati avut ocazia sa-l vedeti impresionand si la Bucuresti a creat Shape of You si l-a lansat oficial in ianuarie 2017. A strans pana la data redactarii acestui articol 4.49 miliarde vizualizari si a transformat aceasta melodie intr-una dintre cele mai populare din lume. Ocupa locul 2 intre cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile, cu toate ca Ed insasi recunoaste ca nu se numara printre cele mai bune melodii ale sale. Deh, omul e si modest.

3. See You Again (Wiz Khalifa si Charlie Puth)

O coloana sonora care isi merita locul intre cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile! 4.30 miliarde vizualizari, un ritm excelent si doua voci diferite, dar bune. Charlie Puth era un necunoscut in aprilie 2015 cand acest cantec a fost urcat pe YouTube. Intre timp a ajuns unul dintre idolii adolescentilor si probabil unul dintre cele mai populare nume masculine din industrie. Cu siguranta, aceasta melodie l-a ajutat suficient de mult.

4. Masha and the Bear (Recipe for Disaster)

Stim ca pare surprinzator, dar daca te gandesti la populatia Rusiei si la faptul ca acest episod de desen animat a fost vizualizat de peste 4 miliarde de oameni, s-ar putea sa gasesti explicatia. Desenul animat creat de rusi nu este nici cel mai bun din istorie, nici cel mai bine realizat, nici macar cel mai atractiv ca grafica. Dar este al patrulea intre cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile cu 4.17 miliarde vizualizari la data redactarii acestui articol.

5. Baby Shark Dance (Pinkfong Kids’s Songs & Stories)

Un cantec pentru copii despre o familie de rechini. Genul de cantec de tabara, care s-a raspandit imediat pe social media, atat in mediul online, cat si prin intermediul radio. A fost urcat in iunie 2016 pe YouTube si este primul dintre cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile care coboara (momentan) sub 4 miliarde de vizualizari. Probabil ca le va depasi la un moment dat, pentru ca ritmul in care creste ramane unul bun.

6. Uptown Funk (Mark Ronsons si Bruno Mars)

Ne intoarcem la artisti si muzica lor pentru locul 6 si aici ii gasim pe Mark Ronson si Bruno Mars cu al lor Uptown Funk. O melodie care a strans 3.72 miliarde de vizualizari si care multa vreme a fost intre primele 5 cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile. Coboara acum pe locul 6, dar trebuie sa recunosc faptul ca ritmul bun, muzica de calitate si charisma lui Bruno Mars ma fac sa inteleg de ce acest cantec a prins atat de bine.

 

7. Gangnam Style (PSY)

Vechiul „Despacito” cum i-ar spune unii rautaciosi, Gangnam Style al asiaticului PSY este fostul lider al topului si prima melodie a unui cantaret care a depasi pragul de 2 miliarde de vizualizari. Are 3.46 de miliarde in prezent si ocupa loucl al 7-lea, dupa ce s-a transformat intr-un fenomen mondial.

8. Sorry (Justin Bieber)

Unii pur si simplu nu il plac pe Bieber, si ii inteleg. Altii il adora, si ii inteleg si pe ei. Prestatiile sale vocale nu sunt rele, melodiile sunt prizabile, chiar daca nu neaparat pe gustul meu. Popularitatea sa este incredibila, iar asta nu o poate nega nimeni. Prin urmare, Sorry este considerat acum cel mai bun clip video al sau. Si tot prin urmare, ocupa unul dintre primele 10 locuri intre cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile.

9. Sugar (Maroon 5)

Adam Levine nu este doar un tip charismatic si sexy. Se pare ca pentru multa lume, Levine este si un super cantaret. E drept, mai mult alaturi de cei de la Maroon 5, trupa care l-a ajutat sa devina cel care este astazi. Sugar, melodia pe care trupa a lansat-o in 2015 ocupa locul 8 in acest clasament si aduna peste 3 miliarde de vizualizari pe YouTube. Not bad!

10. Roar (Katy Perry)

Vorbim despre o melodie destul de veche, dar care continua sa stranga vizualizari. Roar este cea mai buna piesa a frumoasei Katy Perry, iar cele 2.96 miliarde de vizualizari o ajuta pe Perry sa inchida acest top care aduna cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile.

Cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile: stii care sunt cele mai vizionate piese ale anului?

Muzica latino continua sa produca super piese pentru YouTube si nu numai. In acest an, Daddy Yankee a revenit in forta si a promovat piesa Con Calma care aduna deja 1.58 miliarde de vizualizari.

A doua in clasamentul pe acest an este cantareata spaniola Rosalia si a sa piesa „Con altura” care strange deja mai bine de 1 miliard de vizualizari, desi a fost lansata pe piata in martie.

„No me conoce” a lui Jhay Cortez a ajuns pe piata in mai, dar aduna deja aproape 800 de milioane de vizualizari, in timp ce laureatul Billboard Latin Music Award, portoricanul Anuel AA (un raper latino) vine cu doua piese lansate in acest an, care au strans fiecare deja 800 de milioane de vizualizari.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
YouTube
Product Name
Cele mai populare videoclipuri de pe YouTube din toate timpurile