Stiri

Specificatii tehnice oficiale pentru Huawei Nova 6 5G. Cand va fi lansat noul flagship din gama Nova

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Dupa luni de speculatii, compania Huawei a confirmat ca va introduce noul model Huawei Nova 6 5G, oficial, pe piata. Este vorba despre noul smartphone de tip flagship al acestei game, care va fi lansat in China luna viitoare. Anuntul vine la cateva zile dupa ce Huawei a introdus oficial noul Mate Pad, la mijlocul acestei luni.

Teaserul lansat de Huawei confirma prezenta unei camere frontale duble pe modelul Huawei Nova 6 5G, o camera care va permite utilizatorilor sa captureze selfie-uri cu un unghi foarte larg de 105 grade. Camera principala a modelului va avea incorporata functia Super Night Scene 2.0 si ar urma sa foloseasca un senzor principal de 64 de megapixeli. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si primele impresii despre Huawei Nova 6 5G

Huawei Nova 6 5G este la un pas de lansarea oficiala, anunta si confirma in acelasi timp, compania numarul 1 din China, Huawei. Telefonul face parte din seria Nova si este un flagship echipat cu tehnologie 5G SA/NSA si suport dual mode.

Noul device a primit deja certificarile din partea TENAA si 3C, iar la bordul sau se va afla noua tehnologie de incarcare rapida la 40W, Huawei Super Charge. Huawei Nova 5G va avea atat suport pentru tehnologie 4G, cat si pentru 5G. El va fi echipat cu modele de procesor diferite, intrucat varianta 4G va avea procesorul Kirin 990 la bord, in timp ce varianta 5G se va baza pe Kirin 990 5G SoC, ambele dezvoltate de compania chineza. In randarile din ultima vreme au iesit la suprafata si detaliile despre compartimentul foto al smartphone-ului.

Cel mai probabil, device-ul va beneficia de un ecran de tip IPS LCD cu diagonala de 6.44-inch si rezolutie Full HD+. Dincolo de procesorul octa core cu care este echipat Huawei Nova 5G, la dispozitia utilizatorului va sta si placa video Mali G76-MP 16 GPU, in timp ce memoria telefonului se anunta de pe acum una foarte puternica.

Huawei Nova 6 5G ar urma sa aiba o versiune de 8GB RAM, dar si una de 12 GB RAM, mult mai puternica. Capacitatea nativa de stocare a datelor va fi de 128GB ROM in versiunea de baza, sau de 256 GB ROM in versiunea mai puternica.

Camera cvadrupla este unul dintre marile puncte de atractie ale noului smartphone. Huawei Nova 6 5G va fi echipat cu o camera impresionanta pe spate, al carui senzor principal ajunge la 64 de megapixeli! Ceilalti senzori de imagine au rezolutii de 16 megapixeli, 2 megapixeli si 2 megapixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi si va fi echipat, asa cum spuneam cu tehnologie de incarcare rapida.

In ceea ce priveste preturile, trebuie sa ne tinem destul de bine de scaun. Modelul cel mai accesibil ca pret este cel de baza, cu 8GB RAM si 128GB dedicati stocarii de date, iar pentru el va trebui sa scoatem din buzunare 500 de dolari. Versiunea intermediara, cu 8GB RAM la bord si 256 GB pentru stocarea de date va costa 540 de dolari, in timp ce versiunea cea mai scumpa va fi cea de 12 GB RAM si 256 GB pentru stocarea de date, iar pretul acesteia va fi de 585 de dolari.

Cu alte informatii despre Huawei Nova 6 5G vom reveni si noi in perioada urmatoare, cand ar trebui sa aflam mai multe despre noul model pe care il pregateste cel mai important producator de telefoane mobile din China.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Nova 6 5G