Stiri

Seria Vivo X80, aproape de lansarea oficială pe piață. Ce specificații tehnice aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Noua serie Vivo X80 a fost confirmată pentru lansare pentru data de 25 aprilie. Totodată, lansarea seriei în alte țări din Asia pare, de asemenea, iminentă. Se pare că această nouă serie a producătorului chinez va aduce trei terminale noi. Detalii despre design-ul dispozitivelor, dar și despre specificațiile lor tehnice, aflăm în cele ce urmează.

Seria Vivo X80 este aproape de lansarea oficială

Vivo se pregătește să lanseze o nouă serie importantă. Este vorba despre Vivo X80, o serie care va include terminale importante.

Noua serie de la Vivo pare să fie una dintre cele mai interesante serii pe care le vom vedea în această perioadă, iar între timp, Vivo Mobile a confirmat că va lansa seria X80 în China pe 25 aprilie.

În afară de asta, a dezvăluit și designul unuia dintre dispozitivele din seria X80. Mai mult, două dintre modele au fost reperate pe BIS, ceea ce sugerează că lansarea în India a seriei X80 de la Vivo ar putea fi iminentă. Ar fi a doua țară importantă în care terminalele vor ajunge și, foarte probabil, el va fi direcționat și către alte țări din această zonă.

Vivo a confirmat prin intermediul Weibo că lansarea seriei Vivo X80 va avea loc la 19:00 (ora locală) pe 25 aprilie în China. Cu toate acestea, compania nu a anunțat din câte smartphone-uri va consta în gama. Zvonurile sugerează că seria include Vivo X80, Vivo X80 Pro și Vivo X80 Pro+. Mai mult, un teaser de la Vivo confirmă designul unui model din seria Vivo X80 care ar trebui să arate similar cu Vivo X Note .

Ce specificații aduce seria

Mai mult, cei de la 91Mobiles au aflat recent că două dintre următoarele dispozitive pregătite de Vivo poartă numerele de model V2144 și V2145 și au apărut pe site-ul web de certificare. Dintre acestea, primul pare să fie Vivo X80, în timp ce al doilea este Vivo X80 Pro+. Scurgerile recente sugerează că Vivo X80 și X80 Pro ar trebui să aibă un afișaj cu margini curbate AMOLED E5 de 6,78 inchi.

Primul ar trebui să aibă o rezoluție Full HD+, în timp ce cel din urmă ar trebui să aibă o rezoluție Quad HD+ și suport LTPO. Ambele dispozitive vor avea o rată de reîmprospătare de 120 Hz, 1.500 nits de luminozitate și un scaner de amprentă ultra-subțire pe ecran.

Ambele dispozitive sunt de așteptat să vină cu chipset-ul Dimensity 9000 asociat cu până la 12 GB de RAM LPDDR5 și până la 512 GB de stocare UFS 3.1. Modelul X80 va avea probabil o baterie de 4.500 mAh, în timp ce modelul X80 Pro, pe de altă parte, va avea o baterie de 4.700 mAh. Ambele vor suporta tehnologia de încărcare rapidă de 80 W