Stiri

Cand se lanseaza iPhone 11. Tot ceea ce trebuie sa stii despre noul model

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Probabil ca ai ajuns aici pentru ca vrei sa stii cand se lanseaza iPhone 11. Ei bine, cei de la Apple tocmai au facut anuntul oficial, iar informatiile raspandite in ultima vreme in presa nu au fost se pare departe de adevar.

Cand se lanseaza iPhone 11? Raspunsul este oferit chiar de catre producatorul nord-american. Device-ul va fi prezentat pe data de 10 septembrie. Este vorba despre o data apropiata de cea a lansarilor din ultimii ani. De precizat ca informatia despre cand se lanseaza iPhone 11 a fost, initial, dezvaluita printr-un screenshot din iOS 13 beta.

Ai aflat cand se lanseaza iPhone 11. Ok! Sa vedem si ce noutati aduce

Daca nu te-ai pus inca la punct cu noutatile legate de iPhone 11 cred ca este cazul sa o faci. Dar, avem nu doar vesti bune ci si vesti mai putin spectaculoase. Tech Radar ne anunta ca noua gamă de iPhone pare că va fi doar o actualizare incrementală a celei vechi. Avem si noi niște experiență de analizare a acestor zvonuri din ultimele luni și, sincer, nimic din ce am citit/vazut nu sugerează nimic mai mult decât atât. Ce inseamna asta? Ei bine, iPhone 11 ar urma sa aiba formă și dimensiuni similare cu telefoanele lansate anul trecut. Asadar fara schimbarile uimitoare cu care eram deja obisnuiti.

cand se lanseaza iPhone 11 (3)

Inainte de a afla in ultimele zile cand se lanseaza iPhone 11, majoritatea zvonurilor erau legate de forma modelului, specificatiile sale si design-ul sau.

Unul dintre detaliile care ne-au atras atentia la noul iPhone 11 este faptul ca acum, cu noul model, vei putea filma diverse clipuri unde fundalul este blurat, schimbat, colorat sau transformat in alb-negru. Ceva in genul Samsung Live Focus, care ajunge acum si pe Android.

In plus, aproape sigur pe iPhone 11 vei avea acum o tehnologie de autentificare faciala mult mai buna. Multi sugereaza ca ar fi vorba despre cea mai importanta modificare, cel mai important update de pe iPhone 11. Face ID va avea un senzor nou, cu unghi multiplu, astfel încât să nu funcționeze doar într-o poziție. Totodată, Apple ar renunța la 3D Touch. Înlocuiește funcția cu Haptic Touch.

iPhone 11 se va baza pe super procesorul Apple A13 Bionic

Din informatiile culese din presa de specialitate, Apple A13 Bionic va fi fabricat pe un proces de litografiere de 7 nanometri, urmand a beneficia de o litografica imbunatatita de tip EUV (Extreme Ultraviolet). Tinand cont ca Apple A13 Binioc va fi fabricat pe un proces de 7 nanometri cu o metoda noua de litografiere (EUV Extrem Ultraviolet), acest detaliu va permite o performanta mai buna telefoanelor iPhone, dar si o viata mai lunga pentru bateriile noilor terminale prin comparatie cu Apple A12 Bionic.

Toate cele trei telefoane iPhone din 2019, care vor aparea in acest an se vor bucura de asemenea de o noua caracteristica. Prin intermediul ei, utilizatorii vor putea sa-si incarce wireless castile de tip AirPods prin plasarea accesoriilor pe spatele telefonului. Este vorba despre o caracteristica similara cu incarcarea wireless inversa de la Samsung, producator care foloseste aceasta tehnologie pentru incarcarea celebrelor Galaxy Buds.

Cum va numi Apple iPhone 2019?

Ei bine, raspunsul la aceasta intrebare pare sa fie unui complicat in acest moment. De ce? Pentru ca Apple insasi s-a incurcat singura la acest capitol. Cifrele romane de pana acum ar putea fi pastrate in denumire, dar cum faci sa vii cu iPhone XI dupa iPhone XS?

Apple a rezolvat partial situatia anul trecut anuntand ca iPhone X si iPhone XS se cheama de fapt iPhone 10 si iPhone 10S. Daca tinem cont de asta, iPhone 11 nu suna chiar intamplator chiar daca se va scrie iPhone XI. Nu putem scoate definitiv din calcule nici terminatia „Pro”. Un producator de huse iPhone din SUA a listat deja carcase cu denumirile iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, deci si aceasta varianta pare una destul de probabila.

Ramane de vazut la ce solutie va apela gigantul nord american. Noi vom reveni cu informatii despre iPhone 11 in perioada urmatoare. Citeste mai sus cand se lanseaza iPhone 11 si comenteaza în secțiunea de mai jos dacă aveți mai multe întrebări despre aceste modele. Totodata, rămâneți la curent cu toate informatiile din lumea smartphone-urilor prin CatMobile si blogul nostru.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Apple
Product Name
iPhone 11