Stiri

VIDEO | Cand apare Game of Thrones sezonul 8: data de lansare a fost confirmata oficial. Cand vedem ultimul sezon al serialului

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cand apare Game of Thrones sezonul 8: data de lansare a fost confirmata oficial » HBO a anuntat data de lansare a Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) cel mai in voga serial din lume conform Variety.com. Spre deosebire de sezoanele precedente, ultimul sezon al serialului va avea un numar mai mic de episoade de aceasta data, dar fiecare dintre aceste episoade va avea o durata mai mare.

Urmareste Game of Thrones Sezonul 8 Episodul 6 online subtitrat. Ultimul episod!


Cand apare Game of Thrones sezonul 8: data de lansare a fost confirmata

Cand apare Game of Thrones sezonul 8? Miercuri, conducerea postului HBO a anuntat ca ultimul sezon al serialului Game of Thrones va avea premiera in luna aprilie a anului viitor. Astfel, fanii seriei se vor mai bucura de inca 6 episoade, care conform Variety.com vor avea acum o durata mai mare.

Aceeasi sursa confirma ca sezonul 8 din serial va decide soarta personajelor principale Jon Snow (Kit Harington), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) si Tyrion Lannister (Peter Dinklage).

Cand apare Game of Thrones sezonul 8? data de lansare a fost confirmata oficial. Cand si ce vedem in ultimul sezon al serialului

Dupa luni intregi de agonie, fanii serialului Game of Thrones au primit in sfarsit o veste oficiala. HBO a facut anuntul oficial, iar fanii seriei au aflat cand apare Game of Thrones sezonul 8.

Urzeala Tronurilor se reia la HBO de la anul! Ultimul sezon va avea doar 6 episoade si va rula in prima jumatate a lui 2019 anunta Entertainment Weekely. Sursa citata sustine ca filmarile nu vor incepe mai devreme de finalul anului, anuland astfel zvonurile care sustineau ca acestea ar fi inceput deja: „Nu stiu de unde au aparut aceste informatii, dar speram ca incepand cu noul an sa ne apucam de filmat” a confirmat pe un ton usor ironic, Casey Bloys, directorul de programe de la HBO.

Ultimele informatii concrete despre serialul Game of Thrones au venit anul trecut, atunci cand Casey Bloys anuntase oficial ca seria se va rula cu un ultim sezon de numai 6 episoade: „Avem nevoie de mai mult timp. Stim ca asteptarea e mare, dar este vorba despre un sezon final, astfel ca filmarile ne vor ocupa mai mult timp si mai multa atentie. Imi imaginez ca vom avea acum episoade ceva mai lungi, probabil de aproximativ 80 de minute fiecare. Sau ceva de genul…Nu suntem siguri inca”.

Game of Thrones se va incheia aici, insa HBO continua proiectul cu alte 2-3 productii de top. Se vorbeste deja despre doua spin-off-uri care vor purta semnatura aceluiasi George R.R Martin: „Nu se pune problema sa ne apucam de spin-off-uri pana nu se incheie definitiv GoT. Nu vrem sa distragem cu nimic atentia publicului si nici a noastra sau actorilor implicati in aceste proiecte. Daca vor aparea aceste spin-off-uri, cu siguranta nu vor fi in acelasi an” a explicat Bloys.

67 de episoade a adunat pana acum serialul in cele 7 sezoane ale sale. Seria a debutat pe 17 aprilie 2011 la HBO si a strans peste 2.5 milioane de telespectatori doar in Statele Unite. Este unul dintre putinele seriale din istorie care a progresat de la an la an la nivel de audienta. De regula, impactul debutului este puternic la serialele din SUA, apoi, treptat, interesul incepe sa scada si se concretizeaza intr-o audienta ceva mai scazuta. In cazul Game of Thrones, lucrurile au evoluat incredibil.

Al doilea sezon a urcat audienta la 4 milioane de telespectatori pe teritoriul Statelor Unite, pentru ca sezonul 6 sa atinge pragul de 8 milioane. Al saptelea sezon al seriei, care a debutat in iulie 2017 si s-a incheiat in august a avut o audienta medie de 10 milioane de telespectatori. HBO estimeaza ca ultimul sezon va depasi borna de 12 milioane, cea mai mare din istoria televiziunii fondate in urma cu 46 de ani.

Aceasta cifra a fost deja atinsa de ultimul episod al sezonului al 7-lea care a strans in fata televizoarelor 12.07 milioane de telespectatori. Iata cateva dintre trailerele de tip teaser din Game of Thrones sezonul 8.

Game of Thrones sezonul 8 online subtitrat in romana

Acum ca ai aflat cand apare Game of Thrones sezonul 8 e posibil (inca) sa te (mai) intrebi unde poti vedea redebutul serialului, iar raspunsul este evident simplu: la HBO. Daca nu beneficiezi de optiunea HBO la operatorul tau de televiziune, poti opta pentru HBO Go Romania si poti urmari astfel serialul online, in timp real. Game of Thrones este cel mai bun serial pe care il poti urmari pe aceasta aplicatie. Daca vrei sa afli si alte seriale tari pe care le poti urmari acolo, iti recomand acest Top 10 seriale HBO Go in 2018. Mai jos ai un trailer oficial al Game of Thrones pentru sezonul 7.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 17 votes
Brand Name
HBO
Product Name
Game of Thrones