Reviews

Apple a lansat noul MacBook Pro, cu ecran de 13 inch, procesor Intel Core si Magic Keyboard

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Gigantul american Apple a lansat pe piata noul MacBook Pro. Are procesor de a zecea generatie Intel Core, ecran de 13-inch si noua „tastatura magica” la bord. Avem toate detaliile despre noul produs al companiei nord-americane, in cele ce urmeaza.

In alta ordine de idei, profită de reducerea pe care ti-o ofera eMag pentru un super Mac Book Air cu procesor i5 la bord. Ai Laptop Apple MacBook Air 13 cu procesor Intel® Dual Core™ i5 1.80GHz, 13.3″, 8GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics 6000, INT KB, Silver la numai 4199 de lei, o reducere substantiala de care poti profita accesand linkul anterior.

Apple a lansat noul MacBook Pro. Specificatii tehnice si detalii oficiale

Modelul MacBook Pro are un superb de ecran de 13 inch si noua Magic Keyboard, pe care am putut-o vedea insa si pe modelul MacBook Pro de 16 inch, lansat in noiembrie, anul trecut.

MacBook Pro de 13 inch primeste tastatura „Magic Keyboard” in locul tastaturii de tip fluture pe care am vazut-o pe modelul cu aceleasi dimensiuni de anul trecut.

Conform presei internationale, acest device al gigantului nord american costa 1299 de dolari, in cazul versiunii de 8GB RAM si 256GB stocare de date. Cea mai scumpa versiune este cea de 1499 de dolari, una care ofera 512GB pentru stocarea de date, si aceeasi memorie de tip RAM. Vorbim insa despre MacBook Pro cu procesor Intel Core de a opta generatie.

In schimb, daca vrei sa iti cumperi noul MacBook Pro cu procesor Intel Core de a zecea generatie, pretul creste. E drept, primesti o versiune de 16GB RAm si de 512 GB SSD pentru stocarea de date, iar preturile pleaca de la 1799 de dolari. 1999 de dolari este pretul versiunii cu 16GB RAM la bord si 1TB pentru stocarea de date (SSD).

Noul MacBook Pro are ecran de 13 inch LED-backlit IPS, cu rezolutie 2560 x 1600 pixeli si o luminozitate de 500 de niti, plus o densitate a pixelilor de 227 pixeli per inch si tehnologie True Tone. A zecea generatie a procesorului quad core Intel Core ofera si tehnologia Turbo Boost, care atinge viteze de pana la 4.1 Ghz.

Modelul top end are i5 la bord cu viteze de 2Ghz. Stocarea de date merge pana la 1TB, dar poate fi extinsa pana la 4TB, ceea ce spune multe despre potentialul acestui nou device. De remarcat ca modelul de baza are 8GB RAM LPDDR la bord, si doar 256GB pentru stocarea de date. Versiunea noua aduce 16GB RAM LPDDR la bord.

MacBook Pro de 13 inch vine cu Apple T2 Security Chip la bord, adica a doua generatie dezvoltata in house de gigantul nord american. Acesta are rolul de a care verifica faptul că software-ul încărcat în timpul procesului de pornire nu a fost modificat și oferă criptare de date la cel mai inalt nivel, pentru tot ceea ce este stocat pe SSD. Modelul MacBook Pro de 13 inch are, de asemenea, Magic Keyboard, pe care am vazut-o si pe MacBook-ul Pro de 16 inch anunțat în noiembrie anul trecut. Tastatura magică oferă un mecanism reproiectat cu 1mm de deplasare a cheilor pentru o experienta cat mai confortabilă și stabilă, în timp ce noul aranjament inversat „T” pentru tastele săgeată le face mai ușor de găsit, indiferent dacă utilizatorii navighează sau joacă jocuri. Tastatura magică oferă, de asemenea, o cheie de evacuare fizică, împreună cu Touch Bar și Touch ID, pentru o tastatură care oferă cea mai bună experiență de tastat vreodată pe un notebook Mac.

Laptopul este susținut de o baterie de 58 de watt de oră și se pretinde că furnizează până la 10 ore de navigare web. Este livrat cu macOS Catalina. Pentru conectivitate, MacBook dispune de patru porturi USB de tip C Thunderbolt 3. De asemenea, are difuzoare stereo, suport pentru redarea Dolby Atmos și mufă pentru căști de 3,5 mm.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Apple
Product Name
MacBook Pro