Ieftin si bun. Cel putin asa isi promoveaza compania brasoveana terminalul Allview P6 Energy Lite. Despre acest model de telefon vom discuta si noi in continuare sperand sa va elucidam cu privire la calitatea sa.
Modelul de telefon Allview P6 Energy Lite se remarca prin autonomia spectaculoasa pe care o ofera bateria de 4000 mAh. In rest, specificatiile sale nu-l recomanda ca fiind ceva mai mult de un smartphone entry level. Allview P6 Energy Lite incorporeaza un procesor de tip quad-core de 1 Ghz pe ARM Cortex A53 si un accelerator grafic Mali T720. Display-ul sau are 5 inch si este un IPS LCD cu rezolutie de 854×480. Device-ul ruleaza pe Android 6.0 Marshmallow si are ca spatiu de stocare 8 GB ce pot fi extinsi prin card microSD pana la 128 GB. Intre specificatiile importante ale produsului se remarca si camera principala cu senzor de imagine de 8 megapixeli, in timp ce camera frontala este una modesta, de numai 2 megapixeli.
…. vezi Huse P6 Energy Lite
Allview P6 Energy Lite opinii si pret
Remarcabil la acest model de telefon este indiscutabil acumulatorul sau. Pentru un smartphone entry level, bateria de 4000 mAh suna incredibil. Este foarte adevarat ca va trebui sa cautati destul de mult un smartphone la acest pret care sa aiba in componenta sa o baterie cu o asemenea capacitate si o asemenea autonomie. Conform testelor Allview, autonomia promisa in standby atinge 266 de ore, iar in cazul convorbirilor undeva la 1170 de minute. Ce pot eu sa va confirm…este ca utilizandu-l destul de intens pe parcursul unei zile (de la primele ore ale diminetii pana seara tarziu), acumulatorul afisa un remarcabil procent de 35%. Ceea ce din punctul meu de vedere este excelent. Unde mai sta bine Allview P6 Energy Lite? La partea de conectivitate, acolo unde smartphone-ul asigura utilizatorului conectivitate de tip 4G LTE cu viteze de download pana la 150 Mbps.
Nu va recomand sa incarcati telefonul cu prea multe jocuri. Suporta cam orice tip de joc care nu solicita resurse impresionante, insa nu este recomandabil sa va incarcati memoria telefonului cu ele. Probleme am depistat si la felul in care colaboreaza cu router-ul wireless, pentru ca descarcarea unei aplicatii dureaza destul de mult. Procesorul quad-core nu ma da pe spate si sunt sigur ca nu o sa va dea nici pe voi. Smartphone-ul prezinta momente duroase de lag pentru utilizator, cauzate cel mai probabil de Androidul curat instalat de Allview.
O mare problema am depistat la intrarea in aplicatii. De foarte multe ori te va surprinde (sau nu) mesajul „Aplicatia nu raspunde”. Uneori chiar si atunci cand esti deja intrat in aplicatie. Trecand peste astfel de probleme, as adauga faptul ca in cazul Allview P6 Energy Lite semnalul este unul relativ bun, mai putin in zonele in care veti intra in cladiri cu peretii foarte grosi.