Reviews

Apple iPhone 7 time saver edition: Review si impresii

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

Chiar daca la prima vedere noul iPhone 7 time saver edition seamna izbitor cu editia precedenta produsa de Apple (iPhone 6 si iPhone 6S) lucrurile nu stau chiar asa. In realitate, iPhone 7 este un smartphone mult mai bun conceput de gigantul californian, remarcandu-se printr-o rezistenta impresionanta, difuzoarele stereo si capacitatea de stocare mult mai mare.

iPhone 7 time saver edition: un upgrade major al iPhone 6

Apple iPhone 7 time saver edition: Review si impresii

Americanii il numesc chiar „major upgrade”, ceea ce inseamna ca acestia sunt convinsi de faptul ca iPhone 7 aduce imbunatatiri semnificative gamei lansate anul trecut. Certificarea IP67, sistemul dual de camere cu IOS, procesorul care pare sa aiba o viteza cu 50% mai mare, capacitatea RAM net superioara…toate aceste detalii servesc drept marturie pentru afirmatia de mai sus. iPhone 7 time saver edition este un upgrade evident al iphone 6 si iphone 6S, dar este un upgrade facut cu stil si imaginatie pentru a imbunatati experienta utilizatorului.

…. vezi huse si accesorii pentru iPhone 7

Impactul vizual pe care il produce iPhone 7 nu este unul impresionant pentru fanii Apple. Asta pentru ca indiscutabil ne trimite cu gandul la varianta lansata pe finalul anului trecut de compania infiintata de Steve Jobs. Dimensiunile sunt practic aceleasi (138.3 x 67.1 x 7.1mm), dar cumva, inginerii de la Apple au reusit sa „sustraga” 5 grame din greutatea noului flagship al companiei. La nivelul display-ului, Apple nu a adus imbunatatiri speciale. Marimea si rezolutia sunt identice cu generatia iphone 6: ecran de 4.7 inch si rezolutie 1334×750 pixeli (326 densitatea pixelilor). Este practic vorba despre un IPS LCD care pastreaza tehnologia 3D Touch vizbila prima data la iphone 6S. In schimb, noul display Retina este cu 25% mai luminos si pare sa aiba un unghi de deschidere mai mare. In plus, raportul prin care smartphone-ul isi calibreaza culorile este impresionant, ceea ce reprezinta fara dubii un plus valoric venit parca la momentul potrivit.

Apple iPhone 7 time saver edition: Review si impresii

Apple iPhone 7 time saver edition incorporeaza o baterie Lithium-Polymer cu o capacitate de 1960 mAh, un acumulator care conform primelor estimari si teste este cu 15% superioara ca autonomie editiei iPhone 6. Chipul Apple A10 Fusion este perfect optimizat pentru iOS 10 si asigura o viata ceva mai lunga pentru acumulatorul inclus in constructia iPhone 7 de catre Apple. Criticile in privinta noului sistem de casti au aparut inca inaintea lansarii terminalului. Aceste critici par sa fi incetat dupa ce primele terminale iPhone 7 au ajuns la utilizatori, care utilizatori s-au declarat multumiti de inovatia Apple. In schimb, iPhone 7 este a treia generatie de telefoane inteligente de la Apple care nu ofera un sunet perfect din punct de vedere al calitatii stereo. Volumul este unul mediocru pentru nivelul pe care Apple il anuntase, insa chiar si-asa „average” el pare superior editiei de anul trecut.

Plus important insa inregistrat de noul flagship al companiei in ceea ce priveste camerele foto. Update-ul la acest capitol este evident, Apple introducand o apertura mult mai luminoasa camerei de 12 Megapixeli, o apertura f/1.8, care practic poate aduce cu 50% mai multa luminozitate senzorului camerei. Un senzor care este cu 60% mai rapid si cu 30% mai eficient decat precedentul sistem folosit de Apple. Camera iPhone 7 este mult mai rapida, poate fi accesata cu o lejeritate extrem de benefica utilizatorului si asigura cadre care ating nivelul de performanta dorit.Din punct de vedere video, iPhone 7 este capabil sa realizeze inregistrari la rezolutia 2160p cu 30 de cadre pe secunda, dar si inregistrari full HD cu 30 respectiv 60 de cadre pe secunda. Clipurile in slow-motion se pot inregistra de asemenea full HD cu 120 de cadre pe secunda. Bitrate-ul in cazul clipurilor video in rezolutie Ultra HD este de 47Mbps, in timp ce sunetul atinge 85Kbs in formatul AAC.

In testele benchmark, Apple iPhone 7 surclaseaza la foarte multe capitole iPhone 6, ceea ce suna foarte bine pentru compania californiana. Apple si-a echipat noul flagship cu o noua generatie de chip A10 Fusion si ruleaza cu un procesor quad-core care reprezinta o premiera pentru iphones. Doua nuclee de 2.35 Ghz si alte doua cu „power saving” imbunatatesc performanta atinsa de iPhone 7, care conform asteptarilor si estimarilor depaseste cu peste 40% editia iPhone 6. In plus, in interiorul sau gasim si un accelerator grafic care este cu 50% mai bun si mai rapid decat cel de anul trecut, avand in acelasi timp calitatea de a consuma mult mai putin din energia telefonului. Si… sa nu uitam: iPhone 7 va asigura 2 GB RAM in timp ce iPhone 7 Plus ofera 3GB RAM. O dorinta indeplinita pentru majoritatea fanilor Apple.

…. citeste si:

Apple iPhone 7 time saver edition: Review si impresii

Apple iPhone 7 time saver edition: Review si impresii

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 9 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Apple iPhone 7 - time saver edition