Reviews

Allview P5 eMagic review, pret, specificatii tehnice

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Allview P5 eMagic – Inspired by you

Lansarea gamei eMagic de catre Allview reflecta dorinta acestora de a crea performanta la un nivel accesibil oricui. Dintre membrii acestei linii, Allview p5 eMagic beneficiaza de cea mai buna performanta, pe langa P4 si P6 eMagic.
Designul acestui device este specific Allview, marginile curbate si profilul subtire facandu-l sa fie placut la atingere si usor de utilizat. Partea frontala este acoperita cu sticla 2.5D, care combinata cu aplicatia Magic Touch dau senzatia de Edge.

Pe partea frontala se regasesc camera frontala, difuzorul si butonul home, pe laterale butoanele de volum ,pe partea dreapta cu butonul power imediat dedesubt, iar in partea de jos portul USB. Pe capacul spate avem stilizata sigla Allview, langa aceasta speakerul principal, iar in coltul stanga-sus camera principala si blitul.

? Cauta husa si accesorii pentru Allview p5 eMagic »

La performante, desi este varful gamei, P5 eMagic intra in categoria entry-level. Chipsetul Mediatek are un procesor Cortex A-7 quad core de 1.3 GHZ, un procesor grafic Mali 400 si doar 1 GB de RAM. Memoria interna de tip flash are o capacitate de 8 GB si poate fi extinsa prin adaugarea unui card microSD in cel de-al doilea slot SIM pana la 128 GB. Display-ul este de tip IPS VGA capacitiv, cu o dimensiune de 4.5 inci si rezolutia de 480×400 pixeli. Aplicatia Magic Touch permite accesarea sau schimbarea rapida a aplicatiilor prin intermediul unui sidebar, care cu ajutorul ecranului 2.5D confera o experienta similara cu Edge-ul de la Samsung.

Desi are un senzor de doar 5 megapixeli, camera principala reuseste sa faca fotografii decente in conditii de iluminare normala si poate filma 1080p la 30 de cadre pe secunda. Autofocus-ul, blitul LED si touch focus-ul fac parte din optiunile acesteoa. Camera de selfie este prevazuta cu un senzor de 2 megapixeli. Autonomia lui P5 eMagic este, conform specificatiilor de 160 de ore in stand-by si aproximativ 7 ore in convorbire. Decent, avand in vedere capacitatea bateriei de doar 1600 mAh, insa un plus este dat de faptul ca aceasta nu este integrata, deci prin achizitia unui acumulator mai potent se poate prelungi timpul de utilizare.

Daca tragem linie, P5 eMagic se prezinta ca fiind un telefon accesibil, cu performante modeste, potrivit pentru utilizatorii care nu vor sa investeasca prea mult in gadgeturi, dar care isi face treaba decent.

surse: allview.ro | gsmarena.com | gadget.ro | androidro.ro

Allview P5 eMagic » Android smartphone » Aparitie 2016, Martie. Features 3G, 4.5″ Capacitive touchscreen, 5 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Allview P5 eMagic » Android smartphone » Aparitie 2016, Martie. Features 3G, 4.5″ Capacitive touchscreen, 5 MP camera, Wi-Fi, GPS, Bluetooth.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Allview p5 eMagic
Author Rating
51star1star1star1star1star