Reviews, Stiri

Xiaomi Mi Max 2 a fost lansat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Max 2 a fost lansat oficial, asa cum anuntam pe blogul catmobile.ro, astazi, 25 mai. Terminalul pastreaza un design super-elegant si beneficiaza de o baterie uriasa, insa nu impresioneaza neaparat din punct de vedere al specificatiilor sale.

Xiaomi Mi Max 2 specificatii oficiale si primele impresii

Compania chineza Xiaomi a lansat astazi oficial phablet-ul Xiaomi Mi Max 2, un device care este propulsat de o baterie extrem de generoasa. 6.44 inch are diagonala ecranului sau, un display care vine cu rezolutie Full HD si care se integreaza perfect in ceea ce urmareste producatorul de la acest item: un terminal mid-range de mari dimensiuni cu accente premium, suficient de performant si ieftin.

Xiaomi Mi Max 2

IPS LCD-ul device-ului este protejat de Corning Gorilla Glass 4 si garanteaza o densitate a pixelilor de 342 pixeli per inch. Ecranul in 16 milioane de culori este capacitiv si multitouch si face fara indoiala parte din aspectul estetic atragator pe care Xiaomi a incercat sa-l impuna acestui handset.

Xiaomi Mi Max 2 ruleaza inca din fabrica Android 7.0 Nougat, cea mai noua versiune a sistemului de operare gandit de Google. Interfata grafica MIUI nu lipseste din conceptia Xiaomi, in timp ce placa video cu care functioneaza phablet-ul este un model Adreno 506. La bordul sau descoperim un procesor de la Qualcomm, Snapdragon 626 MSM8953. Este vorba despre un octa-core de 2.2 Ghz cu 8 nuclee Cortex A53 care va asigura in mod cert, un nivel optim de performanta device-ului. Modelul va fi disponibil in doua versiuni, asa cum anuntam si anterior. Xiaomi Mi Max 2 prime model va avea 6GB memorie RAM in spate si 128 GB spatiu nativ de stocare, in timp ce versiunea mai ieftina se va baza pe 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Nu lipseste slotul pentru carduri microSD, astfel ca viitorul utilizator de Xiaomi Mi Max 2 va putea extinde spatiul nativ de stocare a datelor pana la 256GB.

Xiaomi Mi Max 2 (3)

Componentele sale foto sunt atractive si nu prea. Din punctul meu de vedere, Xiaomi greseste acceptand aceasta configuratie sa-i zicem mid-range, pentru acest phablet. Cu siguranta se putea mult mai bine la acest capitol, dar cu siguranta, Xiaomi a gandit in perspectiva: specificatii foto mai puternice ar fi insemnat costuri mai mari si automat un pret final de achizitie mai mare. Asa, trebuie sa ne multumim cu o camera principala care are un senzor de 12 megapixeli si o camera frontala cu senzor de 5 megapixeli.

Exista insa un senzor de amprenta destul de performant si mai ales o baterie care garanteaza 18 ore de vizionare continut video. Capacitatea bateriei Xiaomi Mi Max 2 este cu adevarat una generoasa si atrage: 5300 mAh la dispozitia utilizatorului, un acumulator puternic si captivant. Metodele de conectivitate sunt suficiente si utile. Avem Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot 4.2, A2DP si A-GPS plus GLONASS. Nu lipseste portul USB Type C si nici functia Radio FM.

Xiaomi Mi Max 2 preturi

Nu stim exact cand Xiaomi Mi Max 2 va ajunge in Europa, dar in magazinele din China, terminalul este disponibil incepand cu 1 iunie. Preturile Xiaomi Mi Max 2 difera in functie de versiunea pe care clientul o doreste:

  • – Xiaomi Mi Max 2 cu 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor costa 240 de euro
  • – Xiaomi Mi Max 2 cu 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor costa 280 de euro

Preturile nu sunt foarte mari, dar asteptarile parca erau si mai mari in privinta phabletului Xiaomi Mi Max 2. Vom testa si noi curand acest device si vom reveni cu o parere mult mai detaliata. Pana atunci puteti verifica oferta noastra de huse Xiaomi si alte accesorii, oferta proaspat actualizata, care va primi de asemenea in scurt timp si alte produse excelente ale celebrului producator din China.

Xiaomi Mi Max 2 (2)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Max 2
Price
EURO 240