Stiri

Un nou handset cu numele de cod Xiaomi Chiron zarit in GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Un device care poarta numele de cod Xiaomi Chiron a fost zarit in baza de date a site-ului de benchmarking GFXBench. Cu toate ca s-a crezut ca acest device ar fi trebuit sa fie unul dintre modelele Xiaomi Mi Note 3 sau Xiaomi Mi MIX 2, se pare ca este vorba despre un alt terminal al companiei chineze, terminal care va fi lansat in curand pe piata. Mai multe detalii despre noul Xiaomi Chiron, in cele ce urmeaza.

Xiaomi Chiron specificatii tehnice conform site-ului GFXBench

Noul „Chiron” vine cu un ecran de 5.6 inch in diagonala si rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli). Diferenta fata de celelalte doua modele este destul de clara, tinand cont ca Xiaomi Mi Note 3 are ecran Full HD de 5.5 inch in diagonala, iar Xiaomi Mi MIX 2 are rezolutie Full HD + cu diagonala de 5.99 inch.

Xiaomi Chiron (Xiaomi Mi6 Plus)

Handset-ul vine cu Snapdragon 835 de la Qualcomm, chipset cuplat cu 6 GB memorie RAM. Procesorul este asa cum stim un octa-core foarte puternic, tactat in acest caz la frecventa de 2.4 Ghz si ajutat de acceleratorul grafic Adreno 540. Capacitatea de stocare nativa atinge 256 GB – mare si destul de surprinzatoare. In ceea ce priveste setup-ul foto, terminalul se bazeaza pe o camera foto principala de 12 megapixeli si un selfie cam de 5 megapixeli, o configuratie destul de ciudata daca ne raportam la restul caracteristicilor de top ale telefonului. Fiind un smartphone de pe piata chineza, ne asteptam sa vedem ceva mai multa „putere” in ceea ce priveste dotarile foto. Nu este insa exclusa posibilitatea unui sistem dual – camera care nu poate fi momentan deslusit din baza de date a site-ului GFXBench.

Smartphone-ul ruleaza MIUI 9, cea mai noua versiune a interfatei proprietare a producatorului chinez, o interfata care customizeaza de fapt Android 7.1.1 Nougat. Nu exista pentru moment nicio informatie legata de bateria telefonului, dar foarte probabil aceasta va fi una destul de mare.

Anumite zvonuri de pe piata asiatica anunta acest Xiaomi Chiron drept noul Xiaomi Mi 6 Plus, un device care ar putea fi lansat pe finalul lunii octombrie. Vom reveni cu mai multe informatii despre acest produs in perioada imediat urmatoare.

Summary
Un nou handset cu numele de cod Xiaomi Chiron zarit in GFXBench
Article Name
Un nou handset cu numele de cod Xiaomi Chiron zarit in GFXBench
Description
Xiaomi Chiron, care se presupune ca va fi noul Xiaomi Mi 6 Plus a fost zarit in baza de date a site-ului de benchmarking GFXBench
Author
Publisher Name
Catmobile