Stiri

HTC Ocean Life ar putea primi si o versiune cu Android One

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Specificatiile pentru HTC U11 Life au iesit la iveala inca din luna iulie, iar cele mai corecte informatii despre acest telefon au venit via LlabTooFeR, un tipster foarte activ pe Twitter. Acum, aceeasi sursa de informatie, anunta ca HTC Ocean Life ar urma sa fie lansat si sub programul Android One.

Recent, am vazut cum cei de la Xiaomi au lansat primul lor Android din istorie cu Android Pur (Xiaomi Mi A1). Sunt sanse destul de mari sa vedem si un prim telefon al companiei HTC in aceasta perioada a anului, incadrat in acelasi program, Android One. LlabTooFeR anunta ca HTC Ocean Life ar urma sa fie lansat cu Android One.

Informatia via Twitter anunta ca terminalul va incorpora toate aplicatiile HTC, dar va rula Android 8.0 Oreo in versiune stock. Telefonul va primi „ajutorul” EdgeSense, USonic, ZOE si HTC Camera.

In materie de specificatii tehnice, HTC Ocean Life se va baza pe un ecran cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie Full HD. Un alt leaker, @evleaks a share-uit o imagine cu acelasi telefon ruland Sense 9.0 aratandu-ne totodata cum se va prezenta ecranul noului terminal.

Procesorul de pe HTC Ocean Life versiune Stock va fi Qualcomm Snapdragon 660, in timp ce camera foto frontala va avea o rezolutie de 16 megapixeli. Telefonul va avea suport Bluetooth 5.0 si o baterie de 2600 mAh.

HTC Ocean Life (HTC U11 Life) precum si versiunea sa cu Android One ar urma sa fie lansate in scurt timp. Se aude tot mai des ca si Motorola va lansa o versiune a Moto X4 sub acelasi program.

Summary
HTC Ocean Life ar putea primi si o versiune cu Android One
Article Name
HTC Ocean Life ar putea primi si o versiune cu Android One
Description
Conform ultimelor informatii de pe piata, HTC Ocean Life ar putea sa primeasca si o versiune de Android pur, ceea ce ar reprezenta o premiera pentru compania taiwaneza