Stiri

OnePlus lanseaza OnePlus 5T pe 5 noiembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cand eram aproape siguri ca OnePlus nu va veni in acest an cu un nou model cu exceptia versiunii de baza OnePlus 5, iata ca planurile se pot schimba si din mers. In ciuda faptului ca majoritatea publicatiilor de prim plan din presa internationala au confirmat ca OnePlus nu va lansa un model OnePlus 5T in 2017, situatia se prezinta diferit, sustine site-ul GizmoChina. Pe scurt, se confirma ca modelul OnePlus 5T va fi in cele din urma lansat pe finalul acestui an.

Obligati oarecum de valul de telefoane cu ecrane 18:9 lansate de majoritatea concurentilor de pe piata, cei de la OnePlus vor lansa pana la urma o versiune de uprgade la OnePlus 5 care va incorpora un astfel de ecran. Desigur, acesta nu este singurul motiv. Paradoxal, cei de la OnePlus sunt impinsi sa lanseze acest model si de succesul spectaculos inregistrat de OnePlus 5, al carui stoc se spune ca ar fi deja epuizat. „Singurele „bucati” de OnePlus 5 care mai sunt disponibile pe piata ar fi in India” anunta cei de la The Wired.

La fel cum s-a intamplat anul trecut cu aparitia OnePlus 3T dupa OnePlus 3, modelul de baza, asa se va intampla si in 2017. Producatorul a anuntat un eveniment pentru data de 5 noiembrie si, cel mai probabil, in cadrul acestui eveniment va fi prezentat noul OnePlus 5T.

OnePlus 5T apare in scurt timp: ce se intampla cu OnePlus 6?

Initial s-a speculat intens ca acest device nu va mai fi lansat in 2017, pentru ca producatorul chinez isi propusese sa lanseze in debutul anului viitor (adica mai devreme decat o face de obicei) noul OnePlus 6. In contextul in care, planurile companiei au fost date peste cap si OnePlus 5T va fi prezentat la inceputul lunii viitoare, ramane de vazut ce se va intampla cu modelul OnePlus 6: va mai forta producatorul lansarea lui la inceputul anului viitor sau terminalul va fi lansat conform programului obisnuit in a doua jumatate a anului.

OnePlus 5T

Un indiciu elocvent care ne face sa credem ca OnePlus 5T va fi telefonul pe care il va lansa OnePlus pe 5 noiembrie este prezenta literei „T” in dreptul ecranului de pe afisul promotional.

Cu detalii despre specificatiile viitorului OnePlus 5T vom reveni si noi in zilele urmatoare.

UPDATE: Compania OnePlus a negat astazi faptul ca acest afis ar fi unul original, dar nu a oferit alte informatii suplimentare, negand doar lansarea terminalului in 5 noiembrie, anunta GizmoChina.

Summary
OnePlus lanseaza OnePlus 5T pe 5 noiembrie
Article Name
OnePlus lanseaza OnePlus 5T pe 5 noiembrie
Description
Conform presei internationale, OnePlus 5T va fi in cele din urma lansat oficial in debutul lunii noiembrie