Stiri

Si totusi, OnePlus 5T ar putea fi lansat in noiembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 5 are mari sanse sa devina cel mai bine vandut smartphone al companiei OnePlus de la infiintare si pana in prezent. In ciuda faptului ca foarte multe zvonuri de pe piata anuntau ca OnePlus nu va mai lansa in acest an modelul de upgrade, OnePlus 5T, site-ul Gizmochina.com anunta in exclusivitate ca producatorul ne va onora si in 2017 cu o lansare oficiala a unui astfel de produs.

 

OnePlus 5T pastrat de OnePlus pentru noiembrie: speciifcatii si detalii

La cateva luni de la lansarea modelului OnePlus 3, compania a lansat pe piata modelul OnePlus 3T, un smartphone pe care OnePlus l-a „vandut” mai bine decat pe cel standard.

Anul acesta, producatorul chinez a lansat pe piata OnePlus 5 si se parea ca nu vom mai avea parte si de un model de upgrade. S-a spus ca producatorul ia in calcul o lansare anticipata a viitorului model OnePlus 6, cu scopul de a iesi pe piata cu o varianta de flagship in format 18:9, perfecta pentru trendul actual.

Dar OnePlus, se pare ca nu doreste sa astepte atat de mult. O informatie prezentata in exclusivitate de Gizmochina, ne confirma faptul ca OnePlus 5T ar putea fi lansat pana la finele acestui an, in luna noiembrie. Acest noul model de flagship va avea un ecran de 6 inch cu rezolutie 2160 x 1080 pixeli si un aspect 18:0 care sa se incadreze in cerintele anului 2017.

Mai toti marii producatori de pe piata (chiar si cei mici) au venit cu astfel de telefoane, asa ca face sens dorinta celor de la OnePlus de a nu pierde acest trend in 2017. Din imaginea de mai jos, oferita de acelasi site, Gizmochina, puteti observa aspectul viitorului terminal al companiei.

OnePlus 5T

Este destul de clar ca producatorul s-a inspirat de la modelul de top al companiei Samsung, Galaxy S8, cel putin pe partea din fata. Marginile viitorului device sunt subtiri, iar aspectul 18:9 face terminalul mai inalt decat eram obisnuiti cu modelele OnePlus. Sursa celor de la Gizmochina nu a confirmat inca daca device-ul va avea un ecran curbat sau nu.

Momentan, cei de la OnePlus nu au confirmat o astfel de lansare, dar exista indicii ca un astfel de model, OnePlus 5T, ar urma sa apara in noiembrie, scrie sursa citata.Producatorul a ramas deja fara stoc disponibil in mai multe tari importante, intrucat OnePlus 5 se vine excepetional. Conform site-ului Gizmochina, sursa care a oferit aceasta informatie se bucura de o mare credibilitate in domeniu, si 80% dintre informatiile pe care le-a oferit site-ului s-au confirmat in totalitate.

sursa: Gizmochina.com

Summary
Si totusi, OnePlus 5T ar putea fi lansat in noiembrie
Article Name
Si totusi, OnePlus 5T ar putea fi lansat in noiembrie
Description
Site-ul Gizmochina.com anunta in exclusivitate ca producatorul chinez va lansa pe piata OnePlus 5T in luna noiembrie a acestui an
Author