Reviews, Stiri

Micromax Canvas Infinity smartphone cu ecran de 5.7 inch si raport 18:9

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vesti importante care vin din India despre compania Micromax. Recent, pe blogul nostru discutam despre lansarea telefonului Micromax Evok Dual Note, insa micutul producator ne ofera acum un smartphone mult mai interesant. Este vorba despre noua gama Canvas si varful numit Micromax Canvas Infinity. Noul telefon lansat in India are un display foarte interesant cu raport 18:9 si 83% din suprafata corpului.

Micromax Canvas Infinity specificatii tehnice complete

  • Display: 5.7-inch HD+ 2.5D, 18:9 aspect ratio, 83% screen-to-body ratio
  • Processor: 1.4GHz Quad-Core Snapdragon 425
  • GPU: Adreno 308
  • 3GB RAM
  • 32GB
  • Memorie externa: Da, pana la 128GB prin microSD
  • OS: Android 7.1.2 Nougat, cu actualizare spre Android 8.0 Oreo
  • Camera principala: 13M, LED Flash, f/2.0 apertura, 1080p filmare
  • Camera frontala: 16MP, f/2.0 apertura, LED flash, 1080p filmare
  • Senzor de amprenta
  • Conectivitate: 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS, USB OTG
  • Baterie: 2900mAh

Micromax Canvas Infinity 

Asadar, Micromax Canvas Infinity este propulsat de un procesor quad-core Snapdragon 425 tactat la frecventa de 1.4 Ghz, iar in mod surprinzator, acesta este cuplat cu 3GB memorie RAM, dar si cu placa video Adreno 308. Memoria nativa atinge 32 GB, insa terminalul are si slot pentru extinderea ei pana la 128 GB.

Micromax Canvas Infinity

Micromax Canvas Infinity se bazeaza pe un ecran cu diagonala mare (5.7 inch) cu rezolutie HD, imbracat in sticla Corning Gorilla Glass. Display-ul are un raport 18:9, dar si un raport cu restul telefonului de 83%, ceea ce pare realmente impresionant pentru un producator mic asa cum este Micromax.

Surprizele nu se incheie aici, pentru ca Micromax a anuntat deja actualizare OS pentru Android 7.1.2. Astfel, desi terminalul vine cu un sistem de operare excelent, compania asigura actualizare si la cel mai nou sistem de operare de pe piata al companiei Google.

Compartimentul foto mi se pare unul extrem de atractiv pentru acest nivel. Micromax Canvas Infinity vine cu o camera frontala de 16 megapixeli, cu apertura F2.0, flash led si capacitate de filmare Full HD.

Aceeasi capacitate de filmare o gasim si in dreptul camerei principale, care totusi are o camera principala de doar 13 megapixeli. Vine insa si aceasta camera principala cu LED Flash si apertura F2.0, confirmandu-ne ca, cel putin pe hartie, Micromax Canvas Infinity arata destul de promitator.

Noul terminat vede 4G VoLTE, are senzor de amprenta plasat exact langa camera principala, in timp ce sub capota ascunde o baterie de 2900 mAh.

Smartphone-ul va fi disponibil la achizitie pe site-ul Amazon India incepand cu data de 1 septembrie la pretul recomandat de 9.999 rupii indiene. Asta ar insemna aproximativ 600 de lei romanesti fara eventualele taxe de transport. Credeti ca merita Micromax Canvas Infinity mai multa atentie? Va asteptam cu opinii in rubrica de comentarii.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Micromax
Product Name
Micromax Canvas Infinity
Price
Euro 132