Stiri

Micromax Evok Dual Note » pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Micromax Evok Dual NoteCompania Micromax, despre care am mai scris pe blogul nostru dupa lansarea Micromax Dual 5, a lansat recent un nou terminal atractiv ca pret si specificatii. Este vorba despre Micromax Evok Dual Note. Terminalul va fi disponibil din pacate (cel putin pentru moment) doar pe Flipkart incepand cu noaptea de 21 august.

Specificatii tehnice, impresii si imagini Micromax Evok Dual Note

Noul Micromax Evok Dual Note va costa 9,999 rupii, aproximativ 600 de lei la ora redactarii acestui articol. Pentru acest bani, telefonul propune o configuratie interna interesanta si un design destul de placut ochiului. Micromax Evok Dual Note va fi disponibil in doua versiuni diferite in functie de memoria de tip RAM. Vom putea achizitiona in curand urmatoarele modele:

  • – Micromax Evok Dual Note cu 3GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare
  • – Micromax Evok Dual Note cu 4GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare

Pretul de mai sus este valabil doar pentru versiunea de 3GB RAM, in timp ce pentru cealalalta versiune, Micromax va reveni cu detalii in perioada urmatoare. Telefonul va putea fi achizitionat pe culori precum Auriu si Albastru Prussian, a doua culoare urmand a fi disponibila insa doar pe versiunea de 4GB RAM.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale noului terminal marca Micromax, Evok Dual Note va imbraca haine metalice si va avea un display Full HD cu diagonala de 5.5 inch. Smartphone-ul va fi motorizat de un procesor octa-core MediaTek MT6750, cuplat cu 3GB RAM/4GB RAM. 32 GB a alocat Micromax stocarii interne a datelor, capacitate ce poate fi extinsa prin card microSD pana la 64 GB.

Pe partea din fata a telefonului, Micromax a incorporat o camera foto cu senzor de imagine Sony, de 5 megapixeli. Camera principala a device-ului are un senzor de imagine la bord de 13 megapixeli, excelent pe timpul zilei, conform producatorului. Aceasta camera ofera optiuni precum Re-Focus, prin care utilizatorul poate focaliza chiar si dupa efectuarea pozei. De asemenea, viitorul proprietar va avea la dispozitie numeroase filtre de imagine, inclusiv un modul 3D foarte interesant.

Micromax Evok Dual Note ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat si va beneficia de o baterie destul de puternica. Acumulatorul sau are o capacitate de 3000 miliamperi si asigura conform Micromax 260 de ore de autonomie in standby, peste 11 ore de conversatii si 24 de ore de muzica. La capitolul conectivitate, terminalul vede 4G VoLTE si are Wi-Fi, Bluetooth 4.0, dual SIM (Hybrid) si port USB Tip C, o placuta surpriza rezervata de producator. De asemenea, terminalul beneficiaza de senzor de amprente pe partea din fata a sa, senzor care este incorporat in butonul Home.

Una peste alta, un telefon de buget cu specificatii si aspect atragator. Pretul este destul de echitabil pentru ceea ce ofera Micromax Evok Dual Note, dar cu siguranta telefonul se va lovi pentru moment de numele mic al producatorului.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Micromax
Product Name
Micromax Evok Dual Note
Price
EURO 132