Stiri

IFA Berlin 2017: la ce sa ne asteptam?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

IFA 2017Internationale Funkausstellung, sau IFA, ramane unul dintre cele mai importante evenimente din calendar atunci cand vine vorba despre lansarea de device-uri la nivel mondial. Expozitia de electronice destinata consumatorilor individuali a debutat in 1924 la Messe Berlin sub forma unui show radio, dar in timp a devenit unul dintre cele mai importante evenimente internationale pentru produse electronice. De la an la an, IFA a crescut atat ca popularitate cat si ca amploare, iar 2017 gaseste expozitia pe culmile gloriei. Evenimentul este urmarit la nivel inalt de toate publicatiile de specialitate si atrage un interes deosebit.

Cand are loc IFA Berlin 2017?

Evenimentul din acest an va fi tinut la Berlin intre 1 si 6 septembrie. In aceasta perioada expozitia este deschisa publicului larg la Messe Berlin. Cu toate acestea, zilele dedicate evenimentelor de presa incep din 30 august, astfel ca ne putem astepta la numeroase informatii pana la data de 1 septembrie.

Ce device-uri s-ar putea lansa la IFA Berlin 2017?

Aceasta este de regula intrebarea care se afla pe buza tuturor: ce vom vedea la IFA Berlin 2017? In anii trecuti au avut loc lansari de toate felurile, de la OLED Tv-uri, pana la flagship-uri ale diverselor companii producatoare de telefoane mobile. Organizatorul IFA Berlin 2017, Messe Berlin, a confirmat ca in 2017, tot spatiul de prezentare va fi oferi brandurilor, ceea ce inseamna ca va exista mai mult spatiu pentru produsul final decat pentru componente. Iata, mai jos, ce stim despre ceea ce am putea vedea la IFA Berlin 2017 conform informatiilor din presa internationala.

Acer la IFA Berlin 2017

Acer va fi prezent la IFA Berlin 2017 si are programate deja cateva conferinte de presa referitoare la prezentarea de produse. Nu exista insa indicii clare asupra produselor pe care le-am putea observa din partea producatorului de laptop-uri.

Asus la IFA Berlin 2017

Taiwanezii nu aveau cum sa lipseasca de la acest eveniment si au anuntat deja pentru 30 august ca vor avea o conferinta de presa. Nu se stie inca exact ce vor anunta, dar anul trecut au propulsat ZenWatch 3 spre exemplu pe langa alte produse importante. Gama ZenFone 4 nu iese complet din calcule, asa ca ramane sa-i urmarim si pe cei de la ASUS.

Fitbit la IFA Berlin 2017

Fitbit va anunta in mod cert cateva produse, iar probabilitatile indica faptul ca producatorul va prezenta oferta de smartwatch-uri GPS la IFA Berlin 2017 Berlin

Lenovo/ Motorola la IFA Berlin 2017

Parteneriatul Lenovo/Motorola va face un nou pas in fata la editia din acest an si in 31 august, cele doua mari nume de pe piata, au anuntat ca vor sustine o conferinta de presa deschisa publicului. Fara indoiala asteptarile sunt mari, iar sansele sa vedem lansat Moto X4 sunt uriase. Totodata, cele doua companii ar putea updata gama Yoga in ceea ce priveste laptopurile companiei.

IFA Berlin 2017

LG la IFA Berlin 2017

LG Electronics a trimis deja numeroase invitatii care ne confirma faptul ca producatorul sud-coreean pregateste un eveniment important. Flagshipul LG V30 va fi oficial lansat la IFA Berlin 2017, asa cum anuntam si noi, pana nu demult, pe blogul catmobile.ro. Reprezentatia va fi o premiera pentru compania producatoare, intrucat pana acum, LG nu a folosit niciodata IFA pentru a lansa telefoane mobile importante. Lansarea LG V30 adauga un plus de importanta evenimentului de la Berlin, mai ales ca terminalul va fi disponibil pentru prima data direct in Europa. Partenerul sau de gama, LG V30 Plus va fi dedicat zonei Asia.

Samsung la IFA Berlin 2017

Marele rival la nivel local al LG, Samsung Electronics ar putea lansa un telefon pliabil denumit Samsung Galaxy X, dar aceasta informatie este inca la nivel de zvon. Aproape sigur, Samsung va miza pe IFA Berlin 2017 pentru a prezenta noul sau ceas hybrid precum si o serie de dispozitive fitness importante. Samsung Gear Fit 2 Pro ar putea fi o adevarata vedeta la IFA Berlin 2017.

Sony la IFA Berlin 2017

Asa cum va anuntam, Sony ar putea lansa trei telefoane interesante la IFA Berlin 2017. Sony Xperia XZ1 pare sa fie unul dintre cele mai atragoatoare, tinand cont ca el va fi sustinut de un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm si va avea la baza o memorie RAM de 4GB. Acest terminal va primi un ecran de 5.1 inch cu rezolutie Full HD si o baterie maricica de 3000 mAh. Modelul Compact al XZ1 va fi mai mic ca dimensiuni si mai slab dotat. Acumulatorul va avea o capacitate de 2800 mAh, in timp ce display-ul va fi unul inferior atat valoric cat si ca dimensiuni: rezolutie HD si diagonala de 4.6 inch. In schimb, si Compact XZ1 se va baza pe Snapdragon 835 si pe 4GB memorie RAM asa cum sustine presa nipona. Un al treilea model pe care Sony ar urma sa-l lanseze la IFA Berlin ar fi Sony Xperia X1, care va fi echipat cu un display cu rezolutie Full HD si diagonala de 5 inch, dar care vine cu procesor Snapdragon 660.

Summary
IFA Berlin 2017: la ce sa ne asteptam?
Article Name
IFA Berlin 2017: la ce sa ne asteptam?
Description
Ce telefoane vor fi lansate la IFA Berlin 2017 si la ce sa ne asteptam de la aceasta expozitie grandioasa aflam din acest articol