Stiri

Cubot Note Plus vine cu 3GB RAM, camera de 16 Mp, ecran Full HD si pret mic

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cubot a lansat recent terminalul Cubot Magic, un smartphone de buget atractiv atat ca design, cat si ca pret sau specificatii tehnice. Foarte curand, compania va lansa Cubot X18, primul telefon din istoria producatorului care vine cu ecran de 5.7 inch si raport 18:9. Astazi insa vom discuta despre Cubot Note Plus, cel mai recent terminal intrat in oferta companiei, un smartphone de asemenea de buget, care o sa va lase o impresie foarte placuta prin caracteristicile sale tehnice si aspectul placut.

Cubot Note Plus pareri, specificatii tehnice, impresii la cald

Smartphone-ul nu lasa niciun moment senzatia ca nu provine de pe piata chineza. Seamana izbitor cu telefoane produse de Lenovo sau Meizu, ceea ce n-ar trebui sub nicio forma sa nu surprinda. Cu toate acestea, aspectul sau nu este deloc neplacut, ba chiar impresia generala este una pozitiva.

Cubot Note Plus (2)

Cubot Note Plus mareste oferta de telefoane a producatorului si ne propune cateva specificatii atractive, dincolo de design-ul atragator despre care vorbeam mai sus. Smartphone-ul are senzor de amprente pe partea din spate si isi imbraca ecranul in sticla curbata 2.5D pe partea din fata.

Display-ul sau este un IPS LCD de 5.2 inch cu rezolutie Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli. Vine cu o excelenta rata de contrast (1300:1), cu un nivel bun de luminozitate (450 cd/mp2) si cu o densitate a pixelilor foarte buna (424 pixeli per inch). Cubot Note Plus ruleaza Android 7.0 Nougat proaspat scos din cutie si se foloseste de un procesor quad-core de la MediaTek MT6737T, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. Alaturi de acest chipset functioneaza placa video Mali T720 MP2.

Procesorul qud-core pe 64 biti este cuplat cu 3GB memorie RAM si 32 GB memorie interna. Spatiul de stocare a datelor se poate extinde prin slotul microSD pana la 128 GB, detaliu care merita luat in calcul, indiscutabil.

Avem dotari foto neasteptat de bune pe acest device, care ne face placuta surpriza de a ne oferi o camera de 16 megapixeli pe partea din fata. Camera este echipata cu flash LED si lentile 5P, plus functia fixed focus. Pe de alta parte, camera frontala principala are un senzor de 16 megapixeli si vine cu flash LED 1A, PDAF, autofocus, lentile 5P si apertura F/2.2. Aceasta camera poate filma la rezolutie Full HD!

Cubot Note Plus

In ceea ce priveste autonomia, Cubot Note Plus se bazeaza pe un acumulator puternic, dar nu atat de puternic pe cat ne asteptam sa vedem ca urmare a specificatiilor telefonului. 2800 mAh este capacitatea acestuia, iar producatorul ne anunta ca vom avea 24 de ore de utilizare garantat la dispozitie. Ceea ce n-ar fi deloc rau.

Una peste alta, Cubot ne face o surpriza placuta prin acest Cubot Note Plus, un device cu specificatii aproape mid-range si cu pret foarte atractiv. Modelul costa doar 150 de dolari, ceea ce ar insemna undeva sub 600 de lei, un pret foarte avantajos pentru viitorii utilizatori ai telefonului.

Cubot Note Plus specificatii tehnice cheie:

  • Ecran: IPS LCD, 5.2 inch, Full HD, 424 PPI
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memorie ROM: 32 GB
  • Grosime: 8.5 milimetri
  • Camera principala: Sony de 16 megapixeli
  • Camera frontala: 16 megapixeli
  • Procesor: quad-core MediaTek MT6737T de 1.5Ghz
  • Baterie: 2800 mAh
Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot Note Plus
Price
$ 150