Stiri

HTC U11 Life ar urma sa fie lansat pe 2 noiembrie: primul smartphone cu Android One de la HTC

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

HTC a confirmat ca va organiza un eveniment in data de 2 noiembrie, iar speculatiile anunta ca taiwanezii vor lansa pe piata flagship-ul HTC U11 Plus. In tot acest peisaj informational s-a strecurat si o exclusivitate marca Roland Quandt, care precizeaza ca pe 2 noimebrie, HTC va lansa si HTC U11 Life, primul smartphone cu Android One (pur) din istoria companiei. Acesta ar urma sa ruleze din fabrica Android Oreo.

HTC U11 Life cu Android One, aproape de lansarea oficiala

HTC U11 Life va rula din fabrica o editie stock de Android Oreo. Acest telefon nu va avea customizarea Sense UI de la HTC si va deveni o adevarata premiera pentru compania taiwaneza.

O versiune a acestui terminal a fost zarita recent in baza de date a site-ului FCC. Conform adroidos.in, smartphone-ul va costa 400 de euro (aproximativ 472$) si va fi disponibil pe culori precum alb si albastru.

Configuratia sa este una promitatoare si device-ul va fi un rival redutabil pentru Xiaomi Mi A1, device-ul cu Android pur al chinezilor de la Xiaomi. Vom avea un ecran cu diagonala de 5.2 inch pe noul HTC U11 Life, un ecran care va suporta o rezolutie Full HD si va fi protejat de Corning Gorilla Glass. Handset-ul va fi motorizat de un procesor Snapdragon 630 de la Qualcomm, cumplat cu 3 GB memorie RAM.

HTC U11 Life

Capacitatea de stocare a datelor va fi de 32 GB, insa terminalul va avea si slot pentru carduri microSD, ceea ce va permite extinderea memoriei native a telefonului pana la 256 GB. Dotarile foto ale telefonului inseamna calitate, atat frontal cat si pe pe partea din spate. Camera principala va avea o rezolutie de 16 megapixeli si optiuni importante printre care suport HDR si capacitate de filmare la rezolutie 4K, Ultra HD. Camera pentru pasionatii de selfie-uri va avea o rezolutie de 16 megapixeli.

Aproape sigur, HTC U11 Life va fi certificat IP67 si va oferi suport bluetooth v5.0. Capacitatea acumulatorului va fi de 2600 miliamperi, in timp ce terminalul va fi echipat cu port USB tip C si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. Vom reveni cu informatii importante despre lansarea HTC U11 Life in perioada urmatoare.

Update: Listarea Geekbench anunta ca HTC U11 Life va avea procesor Snapdragon 660 de la Qualcomm. Cunoscutul leaker Roland Quandt, cel care a anuntat procesorul Snapdragon 630 pe acest device a revenit astazi cu un tweet in care isi intareste ideea: HTC U11 Life va avea procesor Snadpragon 630. Acesta sustine ca este o eroare de listare si ca terminalul nu va fi motorizat de Snapdragon 660, considerat cel mai puternic chipset mid-range al momentului.

Summary
Article Name
HTC U11 Life ar urma sa fie lansat pe 2 noiembrie: primul smartphone cu Android One de la HTC
Description
In 2 noiembrie, taiwanezii de la HTC ar urma sa lanseze HTC U11 Life, primul smartphone din istoria companiei cu Android One