Stiri

LG V30 test de durabilitate » cum s-a descurcat flagshipul sud-coreenilor

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

LG V30LG V30 a fost supus testului de durabilitate . Si nu oricarui test ci al celui mai cunoscut canal de YouTube care efectueaza astfel de teste pe telefoanele importante de pe piata. Flagshipul companiei LG a fost anuntat in urma cu mai bine de o luna si jumatate la Ifa Berlin 2017, insa abia acum a ajuns in Statele Unite ale Americii, permitandu-le celor de la Jerry RigEverything sa-l supuna unor adevarate chinuri.

Test de durabilitate LG V30 via JerryRigEverything

Recent, pe blogul nostru ati putut observa cum a trecut Nokia 8 testul de durabilitate al lui Zack Nelson, proprietarul acestui popular canal de Youtube. LG V30, pentru care noi v-am oferit 5 motive (intemeiate consideram noi) sa-l achizitionati a urmat si el pasii la care Nelson a supus Nokia 8.

Nu vom explica pas cu pas ceea ce a facut Zack Nelson cu modelul sau de LG V30, pentru ca va invitam sa urmariti cu atentie testul de mai jos. Cert este ca noul flagship al companiei LG confirma faptul ca are o constructie solida. Ecranul sau de 6″ OLED (care apropos, arata minunat) este imbracat in Corning Gorilla Glass 5 si veti observa din clipul de mai jos ca sufera de pe urma zgarieturilor abia la nivelurile 6 si 7, adica la fel ca terminale precum iPhone 8 sau Samsung Galaxy Note 8, ambele recunoscute pentru calitatea constructiei ecranelor.

De asemenea, testul de pe canalul JerryRigEverything demonstreaza excelenta constructie a telefonului si implementarea categoric favorabila a camerelor foto. Nici camera frontala si nici camera principala de pe spate nu sufera de pe urma zgarieturilor. Spatele din sticla al telefonului este de asemenea bine „gandit” si construit de producator, logo-ul LG V30 de pe spate fiind neatins spre exemplu de lama cutter-ului folosit de Nelson. In schimb, LG nu s-a descurcat prea bine cu senzorul de amprente de pe spate.

Evident, in viata de zi cu zi este destul de greu ca acel senzor sa fie zgariat atat de profund precum veti observa in clipul de mai jos, dar cert este ca el nu are aceeasi calitate (sau, sa-i zicem rezistenta) precum au cele de pe iPhone 8 sau OnePlus 5, testate de acelasi Zack Nelson. Grilul de la difuzor este metalic si din testul de durabilitate se observa ca acesta nu se zgarie si nici nu se taie. In schimb, cei de la JerryRigEverything atrag atentia ca difuzorul atrage usor praful si alte impuritati nedorite, asa ca, mare atentie.

LG V30 se bucura de aceeasi certificare IP ca si Samsung Note 8, dar pare o treapta mai sus decat iPhone 8 la acest capitol. Terminalul nu sufera la capitolul indoire, trecand si acest test la care l-a supus Zack Nelson. Va lasam sa urmariti totusi ce s-a intamplat la testul cu bricheta la care a fost supus terminalul de catre cei de la JerryRigEverything.

Conform testului de durabilitate de pe acest canal, LG V30 pare sa fie un telefon premium, solid si cu o constructie de calitate. Va invitam insa sa urmari toate detaliile in clipul de mai jos.

LG V30 SPECIFICATII TEHNICE

Ecran: OLED 6″, 18:9, rezolutie 2880 x 1440 px, 538 ppi, Corning Gorilla Glass
OS: Nougat 7.1.2 plus LG UX 6.0+
Memorie RAM: 4Gb
Memorie ROM: 64 Gb
Procesor: Snapdragon 835 de la Qualcomm, 2,4 Ghz
Placa video: Adreno 504
Baterie: 3300 mAh
Incarcare rapida: Da, Quick Charge 3.0
Incarcare wireless: Da
Conectivitate: 4G VoLTE
Senzor de amprente: da
Camera foto principala duala: 16+13 Mp cu OIS, EIS, PDAF, filmare 4K
Camera foto frontala: 5 Mp, apertura F2.2
Greutate: 158 de grame
Grosime: 7.3 milimetri
Inaltime: 151,7

Summary
LG V30 test de durabilitate » cum s-a descurcat flagshipul sud-coreenilor
Article Name
LG V30 test de durabilitate » cum s-a descurcat flagshipul sud-coreenilor
Description
Testul de durabilitate al telefonului de top al companiei Lg, modelul LG V30. Testul a fost efectuat de Zack Nelson de la JerryRigEverything
Author
Publisher Name
Catmobile