Reviews, Stiri

ZTE Blade A330 pret pentru Romania, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

ZTE Blade A320 s-a bucurat de un impact surprinzator de mare in Estul Europei. Device-ul este prezent si in Romania in oferta Digi Mobil si vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 210, 1 GB memorie RAM, 8 GB memorie ROM si o baterie de 2200 mAh. Ei bine, tinand cont de succesul neasteptat pe care compania ZTE l-a avut pe sectorul de buget cu acest terminal, n-ar trebui sa ne surprinda faptul ca recent a fost lansat un „urmas” al acestui device, telefonul ZTE Blade A330. Ce imbunatatiri aduce acest device? Aflam imediat!

ZTE Blade A330 specificatii tehnice

ZTE Blade A330Blade A320 are un pret extrem de mic in Romania. In ofera celor de la Digi, smartphone-ul evaluat la 350 de lei pe piata, poate fi achizitionat fara probleme de doritori. Vestea buna este ca se descurca excelent si indeplineste sarcinile de zi cu zi fara emotii. Vestea proasta este ca vanzarile au mers atat de bine, incat ZTE Blade A320 nu stim cat de „disponibil” mai este in acest moment. Dar…

Apare noul ZTE Blade A330, si teoretic, asta ar trebui sa ne bucure. Noul device de buget al ZTE ramane cu ecranul de 5 inch FWVGA si cu memoria de 1GB RAM, dar are 16 GB pentru stocarea de date!

Procesorul este acelasi quad-core de la Qualcomm, Snapdragon 210 MSM 8909 de 1.1 Ghz bazat pe patru nuclee Cortex A7 si cuplat cu acceleratorul grafic Adrneo 304.

Noul ZTE Blade A330 ruleaza proaspat scos din cutie Android 7.1.1 Nougat (customizat cu interfata MiFavor UI) si…aduce o baterie mult mai mare decat predecesorul sau. Acest device de buget are un acumulator de 4000 de miliamperi, Lithium-Ion, care teoretic va asigura o autonomie mult mai buna.

Dotarile foto raman destul de modeste, camera principala avand o rezolutie de 5 megapixeli (autofocus, flash LED, filmare la rezolutie HD), in timp ce selfie-cam-ul pastrand rezolutia de 2 megapixeli cu focus fix.

9.9 milimetri grosime are acest telefon si doar 160 de grame. Constructia sa nu este cea mai atractiva, dar design-ul cred ca ar trebui sa fie ultimul lucru care ne preocupa la el. Avem accelerometru, senzori de proximitate si lumina pe ZTE Blade A330 si…mai ales…avem conectivitate 4G LTE Cat!

ZTE Blade A330 este dual SIM Dual Standby, are tehnologie bluetooth versiunea 4.1 si tehnologie wi-fi cu standar 802.11 b/g/n. Acumulatorul de 4000 de miliamperi se poate incarca prin portul microUSB 2.0.

Ce ne place la acest terminal?

Indiscutabil, daca este sa analizam modelul anterior, putem spune ca ZTE a „gandit” si conceput un telefon decent cu pret excelent. Faptul ca ZTE a continuat cu un procesor entry-level de la Qualcomm este un lucru bun, pentru ca, sa fim seriosi, cate telefoane la acesti bani se pot baza pe unul?

Cresterea memoriei flash este o veste excelenta, in timp ce bateria de 4000 de miliamperi cu siguranta este un upgrade remarcabil. Nu in ultimul rand, ZTE Blade A330 simte 4G LTE, ceea ce pentru orice roman ar trebui sa fie o mare bucurie.

Ce nu ne place la acest device?

Daca nu va costa mai mult de 400 de lei, ar trebui sa nu fim dezamagiti de niciunul dintre lipsurile sale. Este un telefon decent, care evident nu-si propune sa impresioneze prin specificatiile sale tehnice. Dotarile foto sunt intr-adevar slabe si meritau poate un mic upgrade.

Memoria RAM este evident una destul de mica, dar pare oarecum suficienta daca ne gandim la task-urile zilnice pe care ar trebui sa le acopere Blade A330. In schimb, din pacate, ecranul TFT LCD ramane la aceeasi rezolutie, una destul de mica, plus o densitate a pixelilor modesta. Si totusi … conteaza chiar asa de mult daca ne uitam si peste avantajele sale, la acesti bani?

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade A330