Reviews

Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD – pareri, specificatii si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Samsung continua sa produca LED Smart TV-uri de calitate. Atunci cand ai ocazia sa cumperi unul la super reducere, sunt sigur ca nu stai prea mult pe ganduri. Inainte sa o faci insa, trebuie sa stii cateva lucruri importante despre el. Vorbim despre un televizor de tip LED Smart aflat in oferta eMag in aceasta perioada, imediat.

Pe eMag.ro ai acest Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD la numai 1.399 de lei, o reducere substantiala de la 2200 de lei. Cu acest Smart TV te vei bucura de culori, de claritate si de nivelurile de contrast optimizate pentru tine. De asemenea, ai imagini extrem clare cu acest televizor 4K UHD, care are de 4 ori mai multi pixeli decat televizorul FHD. Elegant si subtire, LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD este potrivit oricarui spatiu de locuit. El poate deveni punctul central al unui stil de viata nou, mult mai simplificat si mai conectat.

Specificatii tehnice si pareri

LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD are o diagonala de 108 centimetri, in asa fel incat sa te bucuri de imagini excelente la dimensiuni cat mai mari. Beneficiaza de o tehnologie speciala HDR, iar claritatea imaginii este 4K. Atentie, acest model a fost lansat de compania Samsung anul trecut, ceea ce-i certifica prezenta in actualitate.

Ca sistem de operare, LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD foloseste Tizen, iar printre caracteristicile sale cheie include si functia Screen Mirroring (in iOS sau Android). Ai aplicatii video streaming pre instalate, si ma refer aici la YouTube, Netflix si HBOgo. Procesorul sau este Quad Core, iar rezolutia ecranului 3840 x 2160 pixeli.

In ceea ce priveste tehnologiile de imagine, LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD vine cu Pur Color, Contrast Enhancer, Natural Mode Support, UHD Dimming sau Mod Film. Are tuner digital incorporat si un sistem audio cu doua difuzoare integrate. In ceea ce priveste tehnologiile audio, acest LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD beneficiaza de super tehnologia Dolby Digital Plus, dar si de functiile Dialog Enhancement, Multiroom Link sau Bluetooth Audio.

Totodata, el vine cu trei porturi HDMI, cu conectivitate Wi-Fi, are slot CI Plus, alte doua sloturi USB si RJ-45. Dimensiunile sale ajung la 58.2 milimetri grosime, iar greutatea sa este de numai 9.6 kilograme. In pachetul cu care iti va fi livrat vei gasi cablu de alimentare, telecomanda si un manual de utilizare.

Ce-mi place la acest LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD

Dincolo de faptul ca este un Smart TV aspectuos, usor manevrabil si controlabil si are tehnologie Ultra HD la un pret mic si pe o diagonala de 108 cm, device-ul se bucura si de alte plusuri.

Tizen, sistemul de operare cu care este incarcat, nu sacadeaza si merge extrem de bine. Culorile sale sunt foarte bune, iar nivelul de luminozitate este mai mult decat acceptabil. Vizionarea de filme in format 4K mi se pare o adevarata provocare, dar in acelasi timp, o adevarata reusite.

Plus important pentru ca aplicatiile merg foarte bine, ruleaza rapid, iar sunetul mi se pare mai mult decat decent. Remarcabil felul in care Samsung a calibrat culorile pe acest dispozitiv, pentru ca Smart TV-ul are un nivel peste pretul cu care se vinde in acest moment. Sunt sigur ca si tu vei constanta ca imaginea 4K este impresionanta pentru acest nivel. In ceea ce priveste zona smart, as spune ca LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD se mișcă foarte bine. E rapid, si – foarte important – cam toate aplicațiile de streaming actuale sunt disponibile. Cea mai populara dintre ele, Netflix, are buton dedicat, dar la fel au si Amazon Prime si Rakuten TV. In plus, iti recomand sa incerci streaming-ul de pe iPad prin Air Play2 si ai sa vezi ca esti foarte incantat. La fel si in cazul in care vei conecta laptop-ul la HDMI daca esti obisnuit sa vezi serialele tale preferate astfel.

Unul dintre detaliile care nu mi-au placut este faptul ca in anumite momente, tv-ul sacadeaza cel putin in ceea ce priveste scenele in miscare. Poate ca este de fapt vorba despre o chestiune de setari pe care nu am reusit eu sa o descopar, dar poate tu vei avea mai mult noroc.

Una peste alta, tinand cont de reducerea excelenta de pret oferita de eMag in aceasta perioada, cred ca LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD merita atentia ta, si chiar investitia ta. Tu ce zici?