Reviews, Stiri

Sony Xperia XA1 Plus mid-range atractiv lansat la IFA Berlin 2017

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Producatorul japonez Sony a lansat oficial la IFA Berlin 2017 phabletul mid-range Sony Xperia XA1 Plus, o versiune mai mare a terminalului Sony Xperia XA1. Detaliile noului terminal al companiei Sony le gasiti mai jos.

Sony Xperia XA1 Plus specificatii tehnice, imagini, impresii la cald

La fel de atractiv ca si modelul original, Sony Xperia XA1 Plus pastreaza design-ul clasic al telefoanelor Sony Xperia, dar vine cu o diagonala mai mare prin comparatie cu predecesorul sau.

Sony Xperia XA1 Plus (4)

Noul model Sony Xperia XA1 Plus ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, are o carcasa eleganta din plastic si metal cu obisnuitele colturi patratoase ale companiei si propune cateva specificatii foarte atractive.

Terminalul cantareste nu mai putin de 189 de grame si are o grosime de 8.7 milimetri. Va putea fi achizitionat pe culori precum negru, roz, auriu si albastru.

Ecranul sau primeste o diagonala de 5.5 inch cu rezolutie Full HD. Este vorba despre un IPS LCD cu o densitate de 401 in ceea ce priveste pixelii, protejat de sticla rezistenta la zgariaturi si cu un aspect foarte placut.

Sub capota, Sony Xperia XA1 Plus ascunde un procesor octa core marca MediaTek pe 64 de biti. Este vorba despre chipsetul Helio P20 MT6757, tactat la frecventa de 2.4 Ghz. Acesta este cuplat cu acceleratorul grafic MAli T880 MP2 si cu 3 sau 4GB memorie RAM in functie de versiunea disponibila.

32 GB a alocat Sony memoriei native de stocare a datelor, dar telefonul a primit si slot pentru carduri microSD, astfel ca utilizatorul va putea extinde capacitatea de stocare a datelor pana la 256 GB.

Sony Xperia XA1 Plus (3)

Device-ul dual – sim este in acelasi timp si 4G Lte si beneficiaza de o baterie puternica de 3430 mAh cu tehnologie fast charging Pump Express+ 2.0. Camera secundara a telefonului are la bord un senzor de imagine de 8 megapixeli cu autofocus si apertura F2.0. In schimb, camera principala este spectaculoasa prin definitie. Vine cu o rezolutie de 23 de megapixeli plus autofocus si apertura F2.0 sau HDR. Totodata, aceasta camera poate filma in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda.

Sony Xperia XA1 Plus are 75 de milimetri latime si 155 milimetri inaltime, nu este lipsit de mufa 3.5 milimetir pentru casti si nici de port USB de tip C. Avem optiuni de conectivitate ca bluetooth 4.2, wi-fi 802.11 a/b/g/n si GPS cu A-GPS si Glonass.

Sony Xperia XA1 Plus pret

Phabletul nu va avea deloc un pret mic de achizitie conform primelor informatii venite dinspre producator. Mid-range-ul este unul puternic, are specificatii atractive si un design placut, in ciuda aspectului clasic de tip Xperia. Cel mai probabil, acest telefon va sari de 1500 de lei ca pret de vanzare in Romania. Sony Xperia XA1 Plus va putea fi achizitionat incepand cu luna septembrie.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
Sony
Product Name
Sony Xperia XA1 Plus