Stiri

Oppo F9 si F9 Pro apar in august. Ce specificatii aduc si cum arata cele doua telefoane

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

In martie, OPPO a lansat oficial modelele Oppo F7 si Oppo F7 de 128 GB in India. Spre deosebire de Oppo R15, care pare sa fie unul dintre cele mai puternice telefoane construite de producator pana acum, Oppo F7 nu avea mai mult decat niste specificatii tehnice mediocre.

Oppo F9 si F9 Pro specificatii posibile (zvon)

In ciuda faptului ca aspectul Oppo F7 parea sa fie unul foarte atractiv (telefonul are inclusiv decupaj in stil iPhone X), configuratia sa nu lasa o puternice impresie. Spre exemplu, handsetul avea o singura camera foto pe spate, ceea ce pare ciudat mai ales pentru un telefon din China in acest an.

Ultimele zvonuri de piata anunta ca in aceeasi serie F, compania Oppo va aduce alte doua noi terminale. Nu exista o confirmare a datei de lansare a Oppo F9 si F9 Pro, dar Dealntech scrie ca cele doua modele vor fi lansate pe piata in luna august.

Oppo F9

Oppo F9

Se pare ca din pacate Opoo F9 va fi comercializat cu precadere in India si Asia de Sud Est. Din primele imagini reiese ca de aceasta data, Oppo pregateste un smartphone din gama F cu doua camere foto pe spate.

Aceeasi sursa ne anunta ca foarte probabil, constructia modelelor Oppo F9 si F9 Pro va fi una similara cu cea de pe modelul F7, adica device-urile vor avea sticla atat pe fata, cat si pe spate. Iata cum ar putea arata configuratia modelului Oppo F9, daca este sa dam crezare zvonurilor din aceasta perioada:

Ecran de 6.2 inch, tehnologie IPS, rezolutie Full HD+ si aspect 19:9
Procesor MediaTek Helio P60 octa-core
Placa video Mali G71
Memorie RAM: 4GB/6GB
Memorie ROM: 64GB/128GB
Android 8.1 Oreo la bord
Camera selfie de 25 de megapixeli cu optiune de deblocare faciala, apertura f/2.0
Camera principala de 16+8 megapixeli, cu apertura f/1.8 pe senzorul principal si optiuni de ingeligenta artificiala

Modelul Oppo F9 Pro va avea probabil un ecran mai mare, dar va pastra in mare aceleasi optiuni la nivel intern si extern. Vom reveni cu informatii despre cele doua modele de telefoane in perioada urmatoare. Va recomandam sa nu scapati din vederi super-modelul Oppo Find X lansat de compania chineza recent.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo F9