Stiri

OnePlus Z 5G specificatii tehnice si detalii oficiale. Smartphone cu procesor Snapdragon 765

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

O nouă scurgere de informatii sugerează că OnePlus Z 5G va fi alimentat de platforma mobilă Snapdragon 765G în loc de MediaTek Dimensiune 1000L SoC așa cum se zicea mai devreme. Mai multe detalii ar trebui să iasă la suprafață în zilele următoare.

Specificatii tehnice OnePlus Z 5G. Toate informatiile despre versiunea LITE a noului OnePlus 8

OnePlus și-a anunțat ultimele smartphone-uri, flagship-urile OnePlus 8 și OnePlus 8 Pro, la un eveniment online, așa cum era de așteptat. Cu toate acestea, compania nu a oferit prea multe informatii despre asteptatul model „Lite” – OnePlus Z, care urmeaza sa fie si el lansat in perioada urmatoare.

Deși se aștepta să fie dezvăluit alături de OnePlus 8 și 8 Pro, noi informatii de presa sugerează acum că producatorul chinez ar putea anunța smartphone-ul OnePlus Z la un eveniment separat în lunile următoare.

Potrivit lui Max J., acesta sustine că noul model OnePlus Z va fi anunțat în iulie, iar schița smartphone-ului dezvăluie un perforator centrat spre deosebire de versiunea de sus a stânga de la OnePlus 8 și 8 Pro. Pe baza zvonurilor anterioare, OnePlus Z se spunea că va fi alimentat de chipset-ul MediaTek Dimensiune 1000L 5G ceea ce ar fi transformat OnePlus Z in primul smartphone OnePlus care va fi alimentat de un chipset MediaTek. Cele mai noi informatii neaga aceasta varianta, astfel ca, cel mai probabil, OnePlus Z va functiona cu procesorul Snapdragon 765G la bord.

Mai mult decât atât, se spune că noul device va suporta un afișaj plat cu bărbia vizibilă în partea de jos și sticla curbata pe partea din spate. Spre deosebire de modelele 7 Pro / 7T Pro, se pare ca acest dispozitiv nu prezintă un ecran curbat, cel putin din primele informatii. Informatiile din presa internationala arata, de asemenea, ca glisorul de alertă și butonul de alimentare vor fi asezate in partea dreapta, in timp ce butoanele de volum vor fi plasate in partea stanga. In partea de jos a telefonului, OnePlus Z 5G va avea portul USB Type-C și grila de difuzoare.

În ceea ce privește optica, informatiile din presa internationala dezvăluie o configurație triplă a camerei, adăpostită într-un modul de cameră dreptunghiulară și, conform imaginilor, OnePlus Z ar putea avea, de asemenea, un autofocus cu laser și un senzor de timp de zbor (ToF). Cu toate acestea, rezoluția camerelor nu este încă cunoscută.

Ar trebui să fie interesant de văzut ce are OnePlus de oferit prin acest nou model OnePlus Z după ce compania a întrerupt productia smartphone-ul OnePlus X, smartphone din zona mid-range gamă medie. Ar trebui să cunoaștem mai multe informații despre acest model in perioada urmatoare, cand de altfel, vom reveni si noi cu alte amanunte.

Pana atunci, puteti arunca o privire peste noul OnePlus 8, noua nava amiral a companiei. Va reamintim ca noul OnePlus 8 poate fi comandat in Romania prin intermediul eMag. Poti profita de o oferta excelenta si poti pune mana pe un smartphone de top, la un pret foarte bun. Acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 3.399 lei.