Stiri

OnePlus 5T nu va avea incarcare wireless

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

OnePlus 5T Dash ChargeVa scriam recent ca OnePlus 5T va fi lansat pe parcursul acestei luni, cel mai probabil chiar saptamana viitoare, daca este sa dam crezare presei din China. Pentru specificatii OnePlus 5T puteti consulta restul articolelor de pe site-ul nostru. Ce aflam astazi despre super-telefonul pe care il pregateste producatorul chinez? Ei bine, se confirma faptul ca OnePlus 5T nu va avea incarcare wireless! Pentru OnePlus, Dash Charge ramane in continuare un standard de exceptie!

OnePlus 5T fara wireless charging

Asadar, OnePlus 5T va miza in continuare pe deja celebra tehnologie Dash Charge. Pete Lau, CEO-ul OnePlus a marturisit recent ca exista suficiente motive pentru care compania va accepta in continuare ideea de a merge pana la capat pe aceasta tehnologie.

In primul rand, Lau considera ca incarcarea prin cablu straluceste inca in fata incarcarii de tip wireless, cel putin pe segmentul cantitativ: „Doar conectezi telefonul si tehnologia Dash Charge produce 20 de wati putere, suficienti pentru energia necesara unei zile intregi de utilizare. Si face asta in aproximativ 30 de minute.”

In al doilea rand, Pete Lau crede ca o singura incarcare a telefonului este suficienta in zilele noastre: „Nu ai nevoie decat de un cablu Dash si un adaptor pentru a-ti putea incarca dispozitivul la o rata superioara. Nici nu prea conteaza daca urmareste gaming-ul sau eventualul streaming video. Dash Charge ramane o solutie excelenta si mai ales, eficienta” a marturisit unul dintre fondatorii companiei OnePlus.

Conform aceluiasi Lau, tehnologia de incarcare wireless nu produce (momentan) suficienta energie pentru incarcarea rapida. Cu toate acestea, tinand cont de faptul ca tehnologia a evoluat mult in acest an si in special standarul Qi, multe companii produactoare mari au acceptat aceasta provocare.

Samsung a mers pe varianta wireless pentru seria sa S8, dar si pentru Galaxy Note 8, in timp ce Apple Inc a implementat de asemenea aceasta tehnologie in linia sa de iPhone-uri. Se pare insa ca cei de la OnePlus merg cu incredere, in continuare pe Dash Charge, si, ramane de vazut daca au facut alegerea cea mai buna.

Aproape sigur insa pe viitor, nici OnePlus nu va putea neglija importanta si eficacitatea acestei tehnologii, dar cel mai probabil ei vor alege momentul pe care il considera cel mai potrivit pentru a apela la Wireless Charging. Momentan, pe OnePlus 5T vom avea tehnologie Dash Charge. Daca este sau nu o veste buna, ramane sa decideti dumneavoastra.

Summary
OnePlus 5T nu va avea incarcare wireless
Article Name
OnePlus 5T nu va avea incarcare wireless
Description
Conform lui Pete Lau, CEO Oneplus, viitorul handset high-end, OnePlus 5T nu va beneficia de incarcare wireless ci de aceeasi Dash Charge