Stiri

Asteptand Nokia 9, sa ne trezim oare cu Nokia 9 Edge?!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Toata lumea asteapta lansarea Nokia 9, asta dupa ce HMD Global a propus deja pietei spectaculosul upper mid-range, Nokia 7. Si totusi, cei de la Upcoming Phones, recunoscut pentru faptul ca reusesc sa realizeze cu fidelitate telefoane care ar urma sa fie lansare, ne propun o mare surpriza. In asteptarea Nokia 9, ne-am putea trezi si cu un Nokia 9 Edge?!

Concept Nokia 9 Edge

Foarte multe zvonuri destul de credibile, anunta ca Nokia 9 ar putea fi oficial lansat cu ocazia Mobile World Congress de anul viitor. In asteptarea acestui device, Upcoming Phones ne ofera un concept pentru un smartphone pe care nu-l asteapta nimeni: Nokia 9 Edge.

Această prezentare necesită JavaScript.

Informatiile despre acest telefon au fost minime pana astazi, cand cei de la Gizmochina citeaza Upcoming Phones si ne ofera o prima idee despre acest device. Ca va fi el lansat sau nu, ar fi oarecum prematur si complet gresit sa ne pronuntam. Putem insa sa discutam pe baza a ceea ce vedem. Si ceea ce vedem, arata spectaculos. Design-ul imaginat de Upcoming Phones dezvaluie un concept atractiv, oarecum similar cu Samsung Galaxy Note 8.

Se pare ca acest telefon ar urma sa aiba un ecran de 5.5 inch curbat cu design full screen. Daca, in cele din urma, conceptul va deveni realitate, atunci vom avea fara indoiala un design si un aspect premiuum. Partea din spate a terminalul beneficiaza conform sursei citate de o camera foto duala cu doi senzori de cate 16 megapixeli (senzorii sunt asezat vertical alaturi de un dual-LED Flash). Tot pe partea din spate, descoperim un proiector infrarosu, care atrage indiscutabil atentia.

Nu in ultimul rand, tot aici, este localizat senzorul de amprente. Conform Upcoming Phones, telefonul va avea si un senzor de „sanatate” sau healt senzor. Pentru selfie-uri si videocalling device-ul se va baza pe o camera de 8 megapixeli.

Sursa citata anunta ca Nokia 9 Edge va avea doua versiuni diferite, dintre care una va avea 6GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date, respectiv 8 GB memorie RAM si 128 GB pentru stocarea de date.

Ramane de vazut daca acest terminal va transforma conceptul imaginat de Upcoming Phones in realitate. Momentan, va invitam sa tratati aceste informatii cu rezervele de rigoare, tinand cont ca oficial, HMD Global pregateste lansarea Nokia 9, viitorul sau flagship.

sursa foto: Gizmochina si Upcoming Phones

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes