Stiri, Top list

Top 5 motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite

Home  »  Stiri  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite? » Huawei Mate 10 Lite poate fi considerat un adevarat trendsetter in domeniul fotografiei pe smartphone. Echipat cu patru camere foto, ceea ce la momentul respectiv a reprezentat o premiera mondiala, atractivul device produs de cel mai important nume de pe piata chineza poate fi o optiune serioasa pentru orice este interesat de un telefon accesibil ca pret, dar, in acelasi timp, suficient de puternic.

Huawei Mate 10 Lite

Pentru Huawei, modelul Mate 10 Lite a fost un adevarat ‘game-changing’, cunoscuta fiind intentia companiei de a-si impune noul „selfie superstar” atat la nivel local, cat si in afara Europei. Iar argumentele in favoarea achizitionarii acestui model au inceput sa se adune, din chiar prima zi de cand device-ul a devenit oficial, disponibil pe piata. Ne-am gandit si noi la 5 motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite, pentru ca suntem convinsi ca acest handset, este intr-adevar un telefon care se incadreaza perfect in cel mai avantajos peisaj care viseaza raportul calitate-pret al unui telefon.

5 motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite este dovada vie a faptului ca nu trebuie sa ai buzunarele pline pentru a-ti cumpara sau a face cadou un telefon care sa poata performa la nivel inalt.

Device-ul nascut in China a castigat din start foarte multi adepti, dupa ce producatorul a reusit cumva sa adune intr-o configuratie atractiva la un pret bun, aproape tot ceea ce este necesar unui utilizator pe un smartphone modern. Fie ca este vorba despre design, fie ca in discutie sunt specificatiile telefonului, fie ca ne referim la performanta sa, fie ca singurul nostru gand este raportul calitate – pret, Mate 10 Lite se demonstreaza a fi o optiune valoroasa la fiecare dintre aceste capitole enuntate.

Pentru a clarifica lucrurile, iata 5 motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite:

1. Experienta ecranului FullView: nepretuita

Ecranele de tip Full Screen reprezinta una dintre cele mai importante cerinte ale pietei de telefoane in acest moment. Majoritatea userilor si a producatorilor, acorda o importanta deosebira acestui capitol, considerat de majoritatea specialistilor un nou trend important in domeniul telefoanelor mobile inteligente.

Huawei Mate 10 Lite display

Gigantul din China, Huawei, se numara printre companiile care acorda o foarte mare importanta acestui capitol, iar Mate 10 Lite este un produs care nu face deloc nota discordanta. Experienta ecranului FullView de pe acest model de telefon este indiscutabil, unul dintre cele mai importante motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite. Handsetul este echipat cu un superb display FullView, cu diagonala de 5.9 inch si un aspect foarte modern, 18:9. Switching-ul intre diversele aplicatii ale telefoanelor n-a fost niciodata o formalitate, insa pe Mate 10 Lite acest lucru pare sa fie o adevarata placere. Datorita optiunii split-screen, Mate 10 Lite te lasa sa te bucuri cu adevarat de aceasta experienta, astfel incat, pe acest device poti fara probleme sa te distrezi cu adevarat in timp ce faci browsing pe site-urile tale preferate sau te joci in acelasi timp.

Display-ul terminalului este un IPS LCD capacitive touchscreen, cu o densitate a pixelilor de 409 (ppi) si cu o rezolutie 2160 x 1080 pixeli (Full HD+). Totul e clar, luminos, cu un excelent contrast si o experienta full screen la nivel inalt. In plus, te vei bucura de raportul ecran-corp de aproape 80%, ceeea ce nu suna deloc rau pentru un telefon care costa sub 1500 de lei.

2. Eleganta unui design atractiv si bine gandit

Unul dintre cele cinci motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite este design-ul telefonului. Fara sa fie un handset extrem de scump, Mate 10 Lite ofera o experienta aproape de premium, pentru o suma decenta de bani la achizitie. Dual-sim-ul celor de la Huawei are un aspect remarcabil, aspectuos si slim.

Huawei Mate 10 Lite (2)

Este usor de carat, la fel de usor de utilizat si manevrat si gata sa te insoteasca oriunde te conduce viata. Design-ul unibody lasa, asa cum explicam inca de la inceput, senzatia unui telefon premium, iar varietatea de culori disponibila ofera o nota in plus de personalitate telefonului. Oricat de spectaculos ar fi insa Mate 10 Lite, nu va recomandam sa nu-l protejati cum se cuvine. Camerele principale ale device-ului sunt iesite mult in exterior, asfel, fara o husa de protectie, sunt predispuse la zgarieturi. Pentru asta, puteti arunca o privire peste oferta de huse Huawei Mate 10 Lite de pe site-ul nostru, ba chiar profita de reducerile atractive disponibile in aceasta perioada a anului.

3. Uimeste-ti prietenii cu poze de foarte buna calitate

Tuturor ne plac selfie-urile. E drept, unora mai mult decat altora, dar pentru multi, acestea au devenit o pasiune reala. Poate chiar un job, daca este sa tinem cont de numarul urias de influenceri de pe retelele de socializare, care chiar profita de aceasta pasiune. Cele patru camere de pe Huawei Mate 10 Lite te vor ajuta sa-ti surprinzi, ba chiar sa-ti uimesti apropiatii, cu poze de o calitate excelenta. Prin urmare, sectorul foto reprezinta unul dintre cele mai importante motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite in acest an. Smartphone-ul este echipat cu camere duale pe fata si pe spate, ambele in combinatii de succes: camera selfie are 13+2 megapixeli, iar camera principala vine cu 16+2 megapixeli.

Motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite

Efectul bokeh atinge un nivel aproape de profesional si putem spune ca pentru aceasta gama de pret, telefonul chiar face poze exceptionale. Evident, nu ii poti cere acestui device sa functioneze ca un DSLR, asa ca nici nu ne-am propus sa va ridicam asteptarile prea mult. Dar, pentru pretul telefonului, Mate 10 Lite e chiar ok la acest capitol.

4. Autonomie buna si procesor decent

Huawei nu si-a ascuns niciodata preferinta pentru procesoarele in-house. Nu am putea spune ca includerea octa-core-ului Kirin 659 in interiorul acestui device a fost de departe cea mai inspirata alegere, insa chipset-ul se achita bine de sarcini, si ajutat de cei 4 GB dedicati memoriei RAM, face ca Huawei Mate 10 Lite sa fie un telefon rapid si destul de bine optimizat. Un alt motiv pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite este autonomia terminalului.

Huawei Mate 10 Lite baterie

Chiar daca esti un utilizator hadrcore, chiar daca esti un simplu utilizator care-si propune sa ramana conectat la ceea ce se intampla si eventual sa schimbe cateva cuvinte telefonic, Mate 10 Lite are o baterie care te va ajuta. Cei 3.340 de miliamperi rezervati acumulatorului de pe acest device sunt suficienti pentru o autonomie de calitate, la acesti bani. La exploatare maxima, bateria device-ului tine, aproape fara ezitari, o zi.

5. Pret avantajos

Pe eMag.ro, Mate 10 Lite costa acum 1.399 de lei. Este un pret bun pentru un dual-sim, mid-range 4G, cu design premium, ecran mare, echipat cu un procesor decent, cu 4 GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date, ajutat de o baterie buna si de dotari foto remarcabile. Am adauga la toate acestea si faptul ca senzorul de amprenta este unul rapid, iar deblocarea ecranului se produce aproape instantaneu. Reprosuri? Poate ca nu i-ar fi stat rau cu incarcare rapida prin USB tip C, dar una peste alta, Mate 10 Lite e un mid-range de buget reusit.

Summary
Top 5 motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite
Article Name
Top 5 motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite
Description
Ne-am gandit la 5 motive pentru care merita sa cumperi Huawei Mate 10 Lite, un mid-range de buget, cu design premium si specificatii bune