Stiri

Karbonn Frames S9 – smartphone de buget cu 2 GB RAM si 16 GB ROM la bord

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Karbonn Frames S9, smartphone entry level ➡ Cei de la Karbonn au anuntat oficial inca un device din sectorul de buget. La inceputul anului, am aflat ca modelul Karbonn Titanium Jumbo 2 a devenit oficial, iar pretul sau de achizitie se indrepta spre 365 de lei.

Ei bine, compania a lansat ieri modelul Karbonn Frames S9, un alt dispozitiv de buget, care costa in India 6.790 de rupii, echivalentul a 395 de lei in Romania.

Frames 9 face de asemenea parte din gama Titanium si va putea fi achizitionat pe culori precum negru, auriu si gri. Avem cateva detalii despre el in cele ce urmeaza.

Karbonn Frames S9 specificatii tehnice si primele impresii

Shasin Devsare, Director Executiv Karbonn Mobiles descrie noul produs: „Karbonn Frames S9 este un smartphone care vizeaza balanta intre tehnologie si inovatie. Cautam sa ne mentinem clientii multumiti si am introdus cateva servicii integrate si optiuni de noua generatie. Lansarea Frames 9 este o borna importanta pentru istoria companiei noastre, pentru ca ne dorim ca de aici inainte sa facem doar pasi in fata. Prin noul model, oferim o experienta smartphone de buna calitate la un pret competitiv”.

In materie de specificatii tehnice, modelul Karbonn Frames S9 vine cu un ecran HD IPS de 5.2-inch, cu rezolutie 1280 x 720 pixeli. Modelul ascunde sub capota un procesor quad-core tactat la frecventa de 1.25Ghz, pe care producatorul l-a cuplat cu 2 GB dedicati memoriei RAM.

Karbonn Frames S9

Memoria nativa are o capacitate de 16 GB, capacitate care poate fi insa extinsa prin carduri de memorie microSD pana la 64 GB. Karbonn Frames S9 are slot dedicat pentru astfel de carduri. Pe spatele telefonului, producatorul a amplasat un senzor de amprente, despre care sustine ca este suficient de rapid.

Sectorul foto devine interesant pentru ca cei de la Karbonn au apelat la o camera duala pentru selfie-uri pe partea din fata a terminalului. Camera are doi senzori de 8 megapixeli, si aceeasi rezolutie o gasim si pe spatele terminalului. Departamentul foto propune cateva functii importante precum modul Bokeh, captura vocala, vizualizare panoramica, watermark si Time-Lapse option.

Device-ul ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat (intr-o versiune aproape stock) si are la bord o baterie de 2.900 de miliamperi. Pe partea de conectivitate, Karbonn Frames S9 suporta conexiune 4G VoLTE, blutooth si Wifi. Smartphone-ul este dual SIM si vine echipat cu port microUSB cu functia On-The-Go.

Summary
product image
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Karbonn
Product Name
Karbonn Frames S9