Reviews

Huawei Y9s pret, specificatii tehnice, detalii oficiale si primele impresii

Home  »  Reviews

catmobile

acum 4 ani

Compania Huawei a anuntat oficial in India, smartphone-ul Huawei Y9s, un telefon bazat pe sistemul de operare Android 9.0 Pie, sustinut de o baterie de 4.000 de miliamperi si cu port USB de tip C la bord. Avem toate informatiile despre acest device, in cele ce urmeaza.

Daca esti un fan al companiei Huawei, nu rata super oferta eMag care iti ofera acest Telefon mobil Huawei P40 Lite E, Dual SIM, 64GB, 4G, Midnight Black la numai 799 de lei, o reducere substantiala de la suma initiala de 1.299 de lei. De mentionat ca smartphone-urile Huawei P40 Pro, P40, P40 lite sau P40 lite E, sunt echipate cu Huawei Mobile Services si AppGallery ca magazin oficial de aplicatii. Acestea folosesc in continuare Android ca sistem de operare si EMUI 10 dar nu sunt livrate cu PlayStore sau alte aplicatii Google preinstalate.

Huawei Y9s specificatii tehnice, primele pareri si detalii oficiale

Huawei nu pierde timpul, chiar daca pandemia de coronavirus a dominat in ultimele luni China. Cel mai mare producator de telefoane mobile din aceasta tara a lansat oficial noul smartphone Huawei Y9s. Lansarea a avut loc in India, iar noul Y9s costa aproximativ 1200 de lei pentru varianta de 6GB RAM si 128GB dedicati stocarii de date. Device-ul va fi disponibil momentan prin intermediul Amazon.

La interior, Huawei Y9s ascunde cateva specificatii foarte atractive. Ce se vede, de asemenea pare sa fie atragator. Mai exact, Y9s isi etaleaza superbul ecran cu diagonala de 6.59 inch cu rezolutie Full HD Plus. Este vorba despre un display FullView cu 2340 x 1080 pixeli ca rezolutie si o densitate a pixelilor calibrata la 391 pixeli per inch. Raportul dintre ecran si corp este de 91%.

Sub capota sa, Huawei Y9s ne ofera un procesor Kirin 710F, cuplat cu 6GB RAM si 128GB pentru stocarea de date. Memoria nativa a telefonului poate fi insa extinsa pana la 512 GB via microSD.

Departamentul foto este de asemenea unui interesant la Huawei Y9s . Camera sa de pe spate include un senzor principal de 48 de megapixeli, cu apertura f/1.8. Al doilea senzor de imagine are 8 megapixeli si este ultra-wide, cu apertura f/2.4. Al treilea senzor are 2 megapixeli. Camera frontala a telefonului are 16 megapixeli si este de tip pop-up, foarte utila pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling.Exista un night mode printre optiuni, o caracteristica importanta, care ajuta utilizatorul sa captureze imagini de calitate, chiar si in conditii de iluminat scazut.

Huawei Y9s ruleaza EMUI 9.1 din fabrica, bazat pe Android 9 Pie. Bateria sa are o capacitate de 4.000 de miliamperi si beneficiaza de incarcare rapida la 10W, via portul de incarcare USB-C. Se pare ca aceasta baterie asigura o autonomie de pana la 9 ore in video playback. Scannerul de amprente este montat in lateral si poate debloca telefonul in 0.3 secunde. De asemenea, Huawei anunta ca viitorul utilizator va avea nevoie doar de 1 secunda pentru a apela la asistentul vocal. Poate face asta apasand „lung” pe butonul power.

In ceea ce priveste optiunile de conectivitate, Y9s vine cu Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz, Bluetooth 4.2 LE, GPS, USB Type-C si mufa audio de 3.5mm jack pentru casti. Acest model de telefon are 206 grame si o grosime de 8.8 milimetri.

Etichete:

huawei Huawei Y9s