Stiri

Huawei Nova 3 va fi lansat oficial in decembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Huawei Nova 3 ar urma sa fie lansat in luna decembrie de catre cel mai mare producator de telefoane mobile din China. Compania Huawei a lansat recent pe piata prin intermediul subdiviziei sale, Honor, modelul Huawei Honor 7X, iar legatura dintre acest model si viitorul Huawei Nova 3 pare destul de evidenta. De ce? Pentru ca exceptand procesorul care motorizeaza telefoanele, cele doua handset-uri par destul de similare in materie de specificatii tehnice.

Huawei Nova 3 cu noul procesor intern, Kirin 670 de la Huawei

Proaspat lansatul Honor 7X se bazeaza la fel ca si modelul Huawei Nova 3 pe un procesor intern. Huawei a ales modelul Kirin 659 pentru Honor 7X, in timp ce pe Nova 3 vom vedea un procesor Kirin 670. Acesta din urma este succesorul modelului Kirin 659 si este cea mai noua versiune „gandita” si „conceputa” de Huawei pentru piata mid-range a procesoarelor.

Huawei Nova 3

Huawei Nova 3 pare o versiune de upgrade a modelului Honor 7X, asta daca e sa-i analizem exact specificatiile. Ambele telefoane se vor baza pe un ecran cu rezolutie Full HD si afisaj 18:9. Mai mult, chiar si diagonala este identica, in contextul in care un ecrand e 5.93 – inch nu este chiar atat de des intalnit. In schimb, remarcam un downgrade la nivel de memorie interna, acolo unde Nova 3 se pare ca se va baza doar pe 3 GB memorie RAM, prin comparatie cu modelul Honor 7X care are 4GB RAM.

Viitorul Huawei Nova 3 va avea acelasi sistem de camere cu care Huawei a inceput sa ne obisnuiasca. Mai exact, vom avea pe Nova 3 camere duale pe fata si pe spate: camera frontala va avea 8 +2 megapixeli, iar camera principala va fi una de 16 + 2 megapixeli. Cel putin asa ne anunta presa din China, care adauga intre optiunile importante ale camerei principale functii ca AutoFocus, Face Detection, HDR, Panorama, Geo-Tagging, Touch Focus, Digital Zoom si Video Recording.

Huawei Nova 3 (2)

Smartphone-ul va rula Android 7.1.1 Nougat si se va baza pe o baterie cu capacitate de 3340 miliamperi. Aceasta ar trebui sa asigure o autonomie de pana la 550 de ore in standby si pana la 20 de ore in convorbiri. De pe Huawei Nova 3 nu va portul de casti de 3.5 milimetri si nici slotul pentru carduri externe, care va permite extinderea memoriei native a telefonului.

Summary
Huawei Nova 3 va fi lansat oficial in decembrie
Article Name
Huawei Nova 3 va fi lansat oficial in decembrie
Description
Huawei Nova 3 ar urma sa fie lansat oficial de catre compania chineza undeva in luna decembrie. Vezi ce specificatii si ce design aduce