How To

Cum schimbi ringtone-ul pe iPhone. Află cum setezi un ton de apel pentru un contact

Home  »  How To

CatMobile.ro

acum 2 ani

Cum schimbi ringtone-ul pe iPhone » Schimbarea unui ton de apel pe un telefon iPhone poate că pare într-adevăr un detaliu foarte simplu, dar adesea unii oameni se străduiesc să schimbe tonul de apel implicit cu ceva care le place.

Dacă sunteți unul dintre noii utilizatori de iPhone sau unul dintre cei care încă nu a găsit o modalitate de a seta/schimba tonul de apel pe iPhone, suntem aici pentru a vă ajuta. Iată cum schimbi ringtone-ul pe iPhone

Cum schimbi ringtone-ul pe iPhone. Află cum setezi un ton de apel pentru un contact

Puteți schimba cu ușurință tonul de apel pe iPhone folosind iTunes. Vă prezentăm un ghid care vă va ajuta să realizați acest lucru. De asemenea, ghidul vă va ajuta să setați tonuri de apel pentru un anumit contact de pe iPhone folosind, de asemenea, iTunes.

Și dacă tot facem facem acest ghid special pentru utilizatorii de iPhone, trebuie să știți că aceiași pași sunt aplicabili și pentru Apple iPad și iPod touch. Deoarece Apple nu permite altor aplicații să seteze tonuri de apel așa cum face Android, va trebui să folosim Apple iTunes, care este gratuit pentru a descărca software pentru Mac, precum și pentru utilizatorii Windows.

Procesul de setare sau schimbare a tonului de apel este gratuit, dar va necesita să utilizați iTunes pe Mac sau Windows. Iată cum să setați tonul de apel în Apple iPhone folosind iTunes. Înainte de a începe însă, asigurați-vă că descărcați fișierul audio și îl convertiți în format AAC pentru a-l folosi ca ton de apel.

Cum schimbi ringtone-ul pe iPhone »  După cum am spus mai devreme, vom folosi software-ul iTunes pentru proces. Am împărțit procesul în 11 pași simpli care ar trebui să vă ajute să setați tonul de apel pe Apple iPhone. Să aruncăm o privire asupra pașilor care te învață cum schimbi ringtone-ul pe iPhone:

🟣 1. Descărcați iTunes pe computerul dumneavoastră direct de pe site-ul Apple. Dacă aveți un Mac acasă, iTunes este preinstalat.
🟣 2. Odată instalat, deschideți aplicația iTunes și alegeți sunetul pe care doriți să îl folosiți drept noul dumneavoastră ton de apel pe iPhone. Puteți selecta orice melodie din iTunes pe baza albumelor, artiștilor și melodiilor existente.
🟣 3. Dacă nu sunteți mulțumit de colecția existentă, atunci puteți utiliza orice altă melodie la alegere, dar asigurați-vă că fișierul este în format AAC și că durata nu este mai mare de 40 de secunde.
🟣 4. Odată ce ați terminat, trebuie să importați fișierul pe iTunes.
🟣 5. În aplicația iTunes alegeți opțiunea Fișier, apoi ”Adăugați fișier la bibilotecă” sau ”Adăugați dosar la bibiliotecă”
🟣 6. Urmează să selectați fișierul pe care doriți să-l utilizați ca ton de apel și să-l încărcați pe iTunes.
🟣 7. Odată ce fișierul se află în biblioteca dvs. iTunes, conectați iPhone-ul la laptop/PC.
🟣 8. Selectați fișierul pe care doriți să îl utilizați ca ton de apel și copiați-l.
🟣 9. Faceți clic pe pictograma telefonului din bara de sus de lângă Muzică și inserați tonul. (veți vedea fișierul în secțiunea Tonuri)
🟣 10. Odată ce ați făcut acest lucru, deconectați telefonul de la laptop/PC și tonul de apel va fi salvat pe telefon.
🟣11. Pentru a seta tonul de apel pe iPhone, mergeți la setări > Sound & Haptics > și alegeți numele fișierului pe care tocmai l-ați transferat de pe iTunes.

Cum setezi un ringtone pe iPhone pentru un contact anume

Dacă ați urmat pașii menționați mai sus, acest proces este deja mult mai ușor. Dacă nu, va trebui să treci din nou prin același proces. Următorii pași vă vor ajuta să setați un ton de apel pe Apple iPhone pentru un anumit contact.

🟣 1. Deschideți aplicația Contacte pe iPhone
🟣 2. Selectați contactul căruia doriți să îi atribuiți tonul de apel personalizat
🟣 3. Faceți click pe colțul din dreapta sus al contactului și atingeți editați
🟣 4. Atingeți tonul de apel. În mod implicit, va fi același cu tonul de apel implicit
🟣 5. Selectați fișierul pe care doriți să îl utilizați ca ton de apel pentru contactul pe care l-ați ales.

Puteți seta un ton de apel personalizat pentru câte persoane de contact doriți. Și, în cazul în care doriți să eliminați tonul de apel creat, puteți reconecta iPhone-ul la iTunes și mergeți la secțiunea Tonuri. Aici puteți face clic dreapta pe tonul de apel și faceți clic pe „Ștergeți din bibliotecă”.

În timp ce setarea și schimbarea unui ton de apel pentru utilizatorii de Android este simplă, Apple iPhone adoptă o abordare diferită pentru același proces. Dar, rezultatul final este același. În timp ce procesul ar putea părea puțin complex la început, ghidul de mai sus vă va ajuta să setați tonul cel mai potrivit pentru gusturile dumneavoastră și pe care îl doriți folosind iTunes și, de asemenea, să utilizați tonuri personalizate pentru anumite contacte. Acum schimbi ringtone-ul pe iPhone. Nu e așa că nu e greu?

🔗 Vezi cele mai bune oferte la huse iPhone

Etichete:

apple iphone