Samsung nu renunta: Samsung Galaxy Note 7 va fi relansat

Samsung Galaxy Note 7 se poate spune ca a fost ca “un vis urat” pentru cel mai puternic brand sud-coreean al momentului. Compania a fost la un pas de criza dupa ce terminalele lansate anul trecut au creat foarte multe probleme din pricina bateriilor pe care le incorporau, astfel ca Samsung Electronics a fost obligata sa-si retraga productia de pe piata. Cosmarul se poate transforma insa intr-un vis frumos, pentru ca sud-coreenii intentioneaza sa relanseze modelul lansat in 2016 intr-o versiune mai buna si mai solida.

Relansare Samsung Galaxy Note 7

La finalul lunii martie, Samsung Electronics a anuntat oficial lansarea terminalelor Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus, intr-un eveniment special, foarte bine mediatizat si extrem de asteptat de intreaga lume. A fost momentul de respiro al companiei sud-coreene, care a reusit sa impresioneze prin noua gama de flagship-uri propuse in acest an. Un moment de respiro care se poate transforma foarte usor intr-un adevarat moment de glorie daca previziunile specialistilor in privinta noului varf de lance al Samsung se vor concretiza. Despre acest eveniment major pe piata de telefonie mobile puteti citi mai multe amanunte in acest articol.

Samsung Galaxy Note 7 refurbished

Revenind insa in prezent, lansarea flagshipului pe 2017 pare sa fii asigurat Samsung de avantul necesare pentru relansarea gamei considerate deja pierdute. Samsung Galaxy Note 7 ar putea reveni pe piata, anunta GizmoChina, intr-o formula mult mai sigura, care foarte probabil va evita problemele majore legate de explozii si alte incidente. Miscarea pe care o pregateste puternicul concern sud-coreean poate parea surprinzatoare, dar este una cat se poate de fireasca. Samsung Electronics a pierdut sume importante de bani pe finalul anului trecut dupa esecul numit Samsung Galaxy Note 7 si asta in principal ca urmare a vanzarilor foarte mici, blocate la un moment dat dupa afluenta de sesizari venite din partea utilizatorilor. Automat, pentru a-si reduce din pierderi, compania va incerca sa recreeze climatul ideal pentru relansarea acestui varf de gama din 2016, un terminal care conform specificatiilor sale incanta inca de la prima infatisare.

Ce se intampla cu bateria Samsung Galaxy Note 7?

Evident, marea problema, marea dilema, marea intrebare pe care si-o pune toata lumea este aparent normala: cum vor arata noile telefoane Samsung Galaxy Note 7 in ceea ce priveste bateriile? Ei bine, Note 7 va veni in mod sigur cu cateva modificari printre care si inlocuirea seriei de baterii folosite in 2016 odata cu lansarea oficiala a smartphone-ului de varf al Samsung.

Samsung Galaxy Note 7 va incorpora conform ultimelor informatii o baterie noua, cu o capacitate mai mare, de 3500 mAh, fata de cei 3200 mAh cu cat venea initial anul trecut. Vom avea practic parte de un Samsung Galaxy Note 7 refurbished, care in plus va asigura utilizatorii de noua versiune de Android, Android 7.0 Nougat. Se zvoneste ca smartphone-ul nu va fi vandut si pe piata din Statele Unite, insa acest detaliu este cat se poate de discutabil in functie de sursa din care preiei informatiile. Nu uita, odata cu relansarea Samsung Galaxy Note 7 iti poti achizitiona o husa de protectie pentru acest model de telefon de pe site-ul nostru.

Samsung Galaxy Note 7

Lasă un răspuns