Stiri

Carl Pei anunta ca OnePlus 5 este handset-ul care se vinde cel mai repede din istoria companiei

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

OnePlus 5 a fost lansat in urma cu doua zile si este deja disponibil in anumite parti ale lumii, desi nu este cumparabil la nivel mondial pana pe data de 27 iunie.

Se pare insa ca lucrurile merg neasteptat de bine in locatiile selectate de producator, iar co-fondatorul OnePlus, Carl Pei a anuntat deja ca smartphone-ul este item-ul care se vine mai bine si mai rapid ca oricare dintre produsele companiei. Cel putin pana in acest moment. Pentru OnePlus 5 specificatii si review, accesati link-ul.

Chiar daca Pei nu a furnizat o cifra exacta pentru unitatile vandute, acesta s-a aratat incantat sa impartaseasca diverse poze cu locatiile companiei din intrega lume, poze care dezvaluiau cozi uriase. Acestea arata intr-adevar impresionant si seamana foarte tare cu ceea ce vedem atunci cand pe piata apare un nou iPhone.

Cozi impresionante si la New York pentru OnePlus 5

Probabil neasteptat, insa OnePlus 5 s-a bucurat de o receptie extraordinara chiar si in randul americanilor. Acestia au luat cu asalt pop-up-ul companiei OnePlus din New York pentru a achizitiona noul flaghship killer creat de compania condusa de Carl Pei » Detalii despre OnePlus 5 imagini si noutati.

Conform informatiilor din presa asiatica, in mai multe tari stocurile initiale de OnePlus 5 au fost deja epuizate, iar in Statele Unite situatia nu este deloc departe de a fi similara.

De altfel, cei de la OnePlus au promis ca acest device va fi unul mai bun decat generatiile anterioare si va fi si mai usor de cumparat. La modelul OnePlus 3T spre exemplu era nevoie ca viitorul cumparator sa primeasca o invitatie sau sa se inscrie din timp pentru a-si procura produsul. Acest dezavantaj a fost anulat de compania producatoare in cazul noului flagship, OnePlus 5.

OnePlus 5 vine cu o serie de caracteristici noi, cea mai importanta fiind adaugarea camerelor duale din spatele telefonului. Terminalul poate fi achizitionat si intr-o versiune cu 8 GB memorie RAM si procesor Snapdragon 835, cel mai puternic de pe piata. Beneficiaza de suport pentru banda globala si de cele mai noi actualizari ale OxygenOS. VArful de gama al OnePlus nu beneficiaza de certificare IP, dar vine cu un pret excelent: 479 de dolari pentru versiunea de OnePlus 5 bazata pe 6 GB memorie RAM, respectiv 539 de dolari pentru versiunea cu 8 GB memorie RAM.

Summary
Carl Pei anunta ca OnePlus 5 este handset-ul care se vinde cel mai repede din istoria companiei
Article Name
Carl Pei anunta ca OnePlus 5 este handset-ul care se vinde cel mai repede din istoria companiei
Description
Seful OnePlus, Carl Pei, anunta ca OnePlus 5 este handset-ul care se vinde mai bine decat orice alt produs al companiei de-alungul timpului