Reviews, Stiri

Meizu PRO 7 Plus review, specificatii tehnice si impresii dupa lansarea oficiala

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu PRO 7 PlusPe site-ul nostru ati putut citi deja un review Meizu PRO 7, flagshipul pe care compania chineza l-a lansat in aceste zile. Alaturi de acest handset, chinezii au lansat si versiunea mai puternica a telefonului si anume Meizu PRO 7 Plus. Despre acest telefon si despre avantajele achizitionarii sale vom discuta in cele ce urmeaza.

Meizu PRO 7 Plus specificatii

  • Display: principal de 5.7 inch Super AMOLED cu rezolutie Quad HD, 518 PPI ; secundar de 1.9 inch Super AMOLED, cu rezolutie 536×240 pixeli, 307 PPI
  • Procesor: MediaTek Helio X30 de 2.6 Ghz
  • Placa video: PowerVR 7XTP-MP4
  • Memorie RAM: 6 GB
  • Memorie nativa: 65 GB/128 GB
  • Slot microSD: Nu
  • Senzor de amprenta: Da
  • Acumulator: 3500 mAh
  • Dotari foto: camera principala duala 12+12 MP si camera frontala 16 MP
  • Greutate: 170 de grame
  • Grosime: 7.3 milimetri

Meizu PRO 7 Plus review: terminal cu doua ecrane spectaculoase

Smartphone-ul Meizu PRO 7 Plus are dimensiuni de phablet si se adreseaza tuturor celor care doresc un handset impozant atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al specificatiilor. PRO 7 Plus este genul de terminal care va multumi atat pasionatii de gaming, cat si pasionatii de selfie-uri si fotografie sau multitasking.

Configuratia sa puternica incepe insa de la display-ul Super AMOLED, dotat cu diagonala de 5.7 inch si rezolutie 2K. Avem asadar un phablet cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli Quad HD, care probabil va impresiona marea masa de clienti Meizu, si nu numai. Ecranul principal al terminalului are o rata excelenta de contrast (10000:1) si spectaculoasa densitate a pixelilor: 518 pixeli per inch!

Meizu PRO 7 Plus (3)

Acestui ecran principal i se adauga la fel ca si in cazul Meizu PRO 7, un display secundar cu diagonala de 1.9 inch, panel Super AMOLED cu rezolutie 536×240 pixeli si o rata de contrast de 1000:1. Si aici vorbim despre o excelenta densitate a pixelilor: 307 pixeli per inch!

Meizu PRO 7 Plus review: hardware impresionant

Noul telefon Meizu PRO 7 Plus vine cu 6 GB memorie RAM si doua versiuni de memorie nativa: 64 GB UFS 2.1 sau 128 GB UFS 2.1. Din nefericire nu avem slot pentru carduri microSD, dar aproape ca nici nu avem nevoie. Terminalul acopera prin memoria sa cam toate perspectivele posibile si va asigura un nivel optim de performanta.

In spatele sau va sta un procesor de cea mai noua generatie. La modelul Meizu PRO 7 am observat ca telefonul va avea doua versiuni diferite cu doua tipuri de procesoare diferite. Aici, nu este cazul! Meizu PRO 7 Plus vine cu cel mai nou procesor de la MediaTek, impresionantul Helio X30, tactat la frecventa de 2.6 Ghz.

Procesorul cu 10 nuclee (deca-core) este asociat de producator cu placa video PowerVR 7XTP-MP4. Smartphone-ul de tip phablet, Meizu PRO 7 Plus se bazeaza la fel ca si partenerul sau de gama pe Flyme OS 6, interfata proprietara Meizu care customizeaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Meizu PRO 7 Plus review: dotari foto si autonomie

Avand un ecran mai mare decat versiunea clasica, Meizu PRO 7 Plus se bazeaza pe un acumulator cu capacitate de 3500 mAh. Acesta beneficiaza de functie de incarcare rapida (mCharge 4.0) si pare menit sa asigure o autonomie destul de puternica atat in standby, cat si in convorbiri. Imediat ce vom testa acest terminal, vom reveni si cu alte informatii legate de capacitatea acestui acumulator.

Meizu PRO 7 Plus review

Compartimentul foto al Meizu PRO 7 Plus este unul atragator din foarte multe puncte de vedere. In primul rand, ambele camere foto ale terminalului sunt extrem de sensibile la lumina. Atat camera principala duala, cat si camera pentru selfie-uri vin cu o apertura excelenta: F2.0! Camera principala este una duala, asa cum mentionam mai sus, si are doi senzori Sony de cate 12 megapixeli la bord. Camera beneficiaza de sistem de focalizare propriu si poate filma clipuri video in format Ultra HD.

Nici iubitorii de selfie-uri nu vor fi dezamagiti, intrucat handset-ul Meizu PRO 7 Plus are o camera frontala cu senzor de imagine de 16 megapixeli, perfecta pentru a surprinde cele mai clare si mai bune cadre.

Meizu PRO 7 Plus review: alte specificatii importante

Phablet-ul celor de la Meizu beneficiaza si de port USB Tip C de cea mai noua generatie, dar si de GPS/A-GPS/ GLONASS, senzor de amprente pozitionat frontala si bluetooth 4.2 LE.

Din punct de vedere audio, terminalul incorporeaza aceleasi notiuni puternice ca si fratele sau de gama. Amplificatorul audio Cirrus Logic CS 43130 va contribui din plin la calitatea audio pe care Meizu PRO 7 Plus o va asigura utilizatorilor sai.

Smartphone-ul Meizu este dual sim si beneficiaza de conectivitate 4G VoLTE. Terminalul are functia NFC si se conecteaza la internet nu prin wifi 802.11.

Meizu PRO 7 Plus review: pret, disponibilitate

Daca Meizu PRO 7 putea fi achizitionat in functie de versiunea procesorului din spatele sau, fratele sau mai puternic, Meizu PRO 7 Plus va avea de asemenea doua versiuni. Acestea depind insa de capacitatea de stocare a dispozitivului despre care discutam mai sus.

Meizu PRO 7 Plus review (2)

Vom putea achizitiona astfel Meizu PRO 7 Plus cu 6GB memorie RAM si 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor pentru 530 de dolari (aproximativ 2000 de lei la ora redactarii acestui articol) sau Meizu PRO 7 Plus cu 6GB memorie RAM si 128 GB spatiu nativ de stocare a datelor pentru 604 dolari (aproximativ 2300 de lei la ora redactarii acestui articol).

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu PRO 7 Plus
Price
$ 530