Stiri

LG V30 noi informatii de ultima ora: incarcare wireless si Android 8.0?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

LG V30 va fi lansat in luna august (asa cum anuntam si noi pe catmobile, in urma cu cateva zile), insa cele mai noi informatii de pe piata anunta ca terminalul a primit deja si o data de lansare care confirma perioada. O publicatie destul de credibila din Coreea de Sud sustine ca modelul LG V30 va fi lansat pe 31 august intr-un eveniment care va avea loc la Berlin, cu putin inainte de debutul IFA 2017 (Internationale Funkausstellung Berlin, 1-6 septembrie).

LG V30 cu incarcare wireless si Android 8.0?

Compania sud-coreeana lansase modelul LG V20, unul dintre cele mai bine vandute terminale din era moderna a companiei LG Group, pe 6 septembrie, insa, in cazul LG V30, oficialii LG au decis ca lansarea trebuie sa aiba loc mai devreme.

O serie de noi informatii aduse in prim plan de foarte cunoscutul zvonac @OnLeaks, ne anunta ca LG V30 va beneficia de incarcare de tip wireless, ceea ce pentru compania sud-coreeana va fi o adevarata lovitura. Aceeasi sursa sugereaza ca phablet-ul va imbraca pe partea din spate o sticla destul de scumpa, un detaliu care pana in prezent n-a fost „detinut” de niciun alt model din seria V a companiei.

La fel ca si modelele LG V20 si LG V10, noul LG V30 va beneficia de o camera principala duala si de senzor de amprenta. Exista anumite informatii care confirma „pe surse” ca modelul va primul telefon non – Google Pixel care ar urma sa ruleze cel mai nou sistem de operare al Google, Android 8.0 (mai multe detalii, aici). Va reamintim ca modelul de anul trecut a fost primul care a iesit pe piata cu Android 7.0 Nougat, ceea ce face cu siguranta destul de credibila aceasta speculatie.

Alte speculatii sustin ca V30 va avea un ecran de 5.7 inch cu rezolutie Quad HD si o memorie impresionanta de 6 GB RAM. Va exista evident si o versiune cu 4 GB RAM care in mod firesc, va fi una ceva mai accesibila ca pret. In mod cert, procesorul care va motoriza LG V30 va fi cel mai puternic de la Qualcomm, modelul Snapragon 835, chipset-ul momentului pe piata de telefonie mobile din 2017. Korea Harald ne anunta si un pret al acestui impresionant smartphone pe care il pregateste LG: 700 de dolari, adica putin peste 2800 de lei.

Tinand cont de specificatiile pe care le va avea acest device, putem spune fara sa gresim, ca cel mai probabil, LG V30 este adevaratul flagship pe care LG Group il pregateste in 2017.

LG V30

 

 

Summary
Concept LG V30
Title
Concept LG V30
Description

Un video demonstrativ asupra conceptului pe care il va imbratisa LG V30 (click pe poza din stanga)