Stiri

Gionee M7 specificatii si primele detalii conform GFXBench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania chineza Gionee este recunoscuta pentru faptul ca produce pe banda rulanta telefoane entry-level, destul de bune ca raport pret/calitate. Unul dintre cele mai noi exemple este modelul Gionee F109 despre care am discutat si noi zilele trecute pe blogul nostru.

Totusi, din cand in cand, producatorul asiatic face loc si unor terminale mult mai evoluate si mai performante.

In scurt timp, compania chineza va lansa pe piata terminalul Gionee M7, un device cu specificatii foarte atragatoare si care va beneficia aproape sigur de un pret decent de achizitie. Aparitia primelor informatii oficiale legate de modelul M7 de la Gionee in baza de date a site-ului GFXBench, ne confirma faptul ca nu va trebui sa mai asteptam mult timp pana la lansarea oficiala a acestui dispozitiv.

Gionee M7 specificatii tehnice conform GFXBench

In poza de mai jos veti putea observa primele specificatii importante care ne leaga de viitorul acestui terminal promitator. Gionee pare pregatita sa aduca un flagship pe piata, unul cu detalii premium, aspect atragator si specificatii peste media caracteristicilor cu care producatorul ne obisnuise.

Gionee M7 specificatii

Parteneriatul cu MediaTek este evident, continuatorul gamei Gionee M6 urmand a se baza pe un procesor octa-core de la aceasta companiei. Acesta va fi cuplat cu 6GB memorie RAM si va fi plasat sub un ecran impresionant cu diagonala de 6 inch. Tinand cont insa de diagonala, este posibil ca Gionee M7 sa fie de fapt Gionee M7 Plus, dar testat cu procesorul de baza. Acest procesor ar putea fi MT6758 de 2.3 Ghz sau, de ce nu, noul chip al MediaTek pe acest segment, Helio P23.

Chiar daca trebuie sa ignoram pentru moment diagonala telefonului, detaliile privind ecranul sunt cat se paote de captivante, intrucat Gionee M7 va veni se pare cu rezolutie Full HD plus, adica 2160 x 1080 pixeli. Suna ciudat, dar acest detaliu ne-ar explica faptul ca M7 va avea un ecran in format 18:9 asa cum se vehicula luna trecuta in China.

Memoria interna a device-ului va fi de 64 GB, iar camera principala a terminalului va fi echipata cu un senzor de imagine de 16 megapixeli. Din cate putem observa, selfie-cam-ul de pe Gionee M7 va avea o rezolutie de 8 megapixeli. De remarcat faptul ca prima camera a telefonului, cea de pe spatele sau, va putea inregistra imagini video in format Ultra HD.

Gionee M7 va rula Android 7.1.1 Nougat si nu va fi lipsit de barometru, giroscop, pedometru, functia NFC, senzor de proximitate, accelerometru, bluetooth si GPS

Fara indoiala, daca tinem cont de gama de caracteristici, Gionee M7 va avea senzor de amprenta (cel mai probabil montat pe partea din fata) si o baterie cu o capacitate generoasa (peste 3500 mAh) care in mod cert va asigura o autonomie decenta. Ramane de vazut ce pret va alatura compania Gionee acestui telefon de la care evident, producatorul, are pretentii mai mari decat de la restul handset-urilor sale.

Summary
 Gionee M7 specificatii si primele detalii conform GFXBench
Article Name
Gionee M7 specificatii si primele detalii conform GFXBench
Description
Producatorul chinez Gionee, va lansa in perioada urmatoare modelul M7, un flagship care continua seria M6 a companiei asiatice