Reviews, Stiri

Doogee S60 un adevarat challenger la titlul de cel mai bun rugged in 2017

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Doogee S60 este un smartphone de tip rugged lansat de compania chineza DooGee pentru a lupta pe aceasta piata cu cateva dintre telefoanele deja consacrate in 2017.

Pe site-ul nostru ati putut deja citi recenzii ale unor telefoane de tip rugged impresionante, asa cum sunt Oukitel K10000 Max sau Ulefone Armor 2. Tot pe blog.catmobile.ro ati putut citi in iulie un review Blackview BV8000 Pro, telefonul pe care il consideram probabil cel mai puternic rugged al momentului.

Doogee S60 poate intra in aceasta categorie, datorita specificatiilor sale excelente. Doogee S60 are un procesor ceva mai rapid decat BV 8000 PRO (la fel ca si Ulefone Armor 2) si ofera 6GB memorie RAM! Mai multe despre noul Doogee S60 aflam in continuare.

Update: terminalul beneficiaza in aceasta perioada de o reducere pe site-ul oficial al producatorului

Doogee S60 specificatii tehnice si pareri

Da! Dupa Ulefone Armor 2, Blackview BV8000 Pro chiar are concurenta serioasa. O concurenta care se mareste acum dupa lansarea oficiala a smartphone-ului de tip rugged Doogee S60. Este impresionant nivelul pe care aceste telefoane il ating in 2017 in materie de specificatii. Piata rugged era si ar fi trebuit sa fie in continuare renumita pentru caracteristicile ce priveau rezistenta telefoanelor, dar mai nou, aceasta piata ofera adevarate telefoane, super-performante si foarte rezistente. Lupta pare din ce in ce mai stransa, iar producatorii se intrec in a oferi in acest an o paleta larga de terminale care exceleaza la cat mai multe capitole. Haideti sa vedem impreuna cu ce specificatii tehnice ne surprinde acest terminal rugged creat de Doogee:

– Display: 5.2 inch, Full HD, multitouch, Corning Gorilla Glass 5

– Procesor: Helio P25, 2.5 Ghz, octa core

– Acumulator: 5580 mAh

– Memorie RAM: 6Gb

– Memorie ROM: 64 Gb

– OS: Android 7.0 Nougat

– Dotari foto: 21+8 MP

– certificare IP 68

– dimensiuni: 164 x 81 x 15.5mm

Doogee S60 (3)

Daca specificatiile Doogee S60 de pe hartie vor corespunde si in realitate, se prea poate ca acest noul rugged sa detroneze Blackview BV8000 Pro si Ulefone Armor 2. Prima impresie este puternica pentru ca Doogle S60 are cateva plusuri importante, vizibile la o simpla citire a specificatiilor. Cum si daca vor functiona ele in timp, ramane de vazut. Cel putin in cazul BV8000 Pro, lucrurile par cat se poate de sigure. Vor fi ele perfect demonstrabile si in cazul S60 de la Doogee? Ramane de vazut!

Smartphone-ul are o carcasa din metal si policarbonat si beneficiza de o rezistenta sporita la praf si apa, datorita certificatii IP 68. Ecranul este de asemenea protejat de Corning Gorilla Glass 5, iar senzorul de amprente deblocheaza terminalul in doar 0.19 secunde. Interesnt este ca acest terminal rugged include si incarcare fast charging pentru acumulator de 5580 mAh, dar si incarcare wireless.

Doogee S60

Dotarile foto par macar la acelasi nivel cu cele de pe Armor 2 si BV8000 Pro, ba chiar as spune ca modulul principal (Sony) de 21 de megapixeli pare chiar impresionant.

Procesorul este acelasi ca si pe Armor 2 (Helio P25) de 2.6 Ghz cuplat cu 6 GB RAM, 64 GB memorie interna si placa vidfeo Mali T880. Avem un display excelent pentru acest nivel (cu rezolutie Full HD) si un sistem audio puternic.

Doogee S60 un adevarat challenger la titlul de cel mai bun rugged in 2017

Constructia este solida, are un aspect evident rugged, dar telefonul este placut inca de la primul contact. Important de precizat ca sectorul foto vine cu sensibilitate sporita la lumina pe ambele camere, iar smarthone-ul este capabil de 4G Lte. Dual-sim-ul Doogee S60 este deja disponibil la vanzare pe mai multe site-uri si costa aproximativ 300 de dolari, o suma deloc mica, dar destul de potrivita pentru ceea ce ofera smartphone-ul. Iata de unde puteti achizitiona pentru moment acest device atractiv:

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Doogee
Product Name
Dooglee S60
Price
$ 300