Stiri

Asus ZenFone Pegasus 4A – telefon de buget cu camera foto duala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Asus ZenFone Pegasus 4A va mari gama de telefoane a companiei taiwaneze Asus in perioada urmatoare. Este vorba despre un device de buget, cu camera foto duala si cel mai probabil, un pret excelent.

Asus ZenFone Pegasus 4A pregatit de lansare

Noul model Pegasus nu impresioneaza ca aspect, insa ascunde o configuratie destul de buna. E drept, nu atat de puternica pe cat ar vrea compania taiwaneza sa lase impresia prin pretul final care de achizitie vehiculat in diverse medii online. Asus ZenFone Pegasus 4A a „scapat” pe internet in cateva imagini sugestive prezentate de cei de la phonearena. Device-ul este imbracat intr-o carcasa din policarbonat si ascunde sub display butonul fizic Home.

Asus Zenfone Pegasus 4A

Nu se stie pentru moment daca in acest buton fizic este incorporat si senzorul de amprente. Putin mai jos Asus ZenFone Pegasus 4A are portul microUSB 2.0 si grilajele pentru sistemul audio. Phonearena subliniaza faptul ca noul Pegasus 4A va beneficia de aportul unui procesor destul de bun de la MediaTek. Este vorba despre un quad – core pe 64 de biti, model MT6753, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Alaturi de el functioneaza placa video Mali T720.

»Verifica cele mai noi accesorii ale producatorului de pe site-ul catmobile.ro

Display-ul handset-ului este mai putin generos decat se asteptau cei de la Phonearena: acesta vine cu o diagonala de 5 inch si cu o rezolutie clasica, HD, in speta 1280 x 720. Nu exista informatii asupra protectiei acestui ecran, cel putin pentru moment.

Asus Zenfone Pegasus 4A (3)

In schimb, pentru un terminal de buget, Asus a echipat bine acest device pe partea foto. Asus ZenFone Pegasus 4A vine cu o camera foto principala duala compusa din doi senzori destul de valorosi pentru acest nivel. Primul senzor are o rezolutie de 13 megapixeli, in timp ce al doilea senzor are o rezolutie de 8 megapixeli. Nu lipseste flash dual LED-ul si nici camera pentru selfie-uri, care se limiteaza la o rezolutie de doar 5 megapixeli.

Important de precizat: Asus ZenFone Pegasus 4A este pregatit sa mai impresioneze la inca un capitol. Autonomia acestui device este impunatoare si, fara indoiala, surprinzatoare. Telefonul se bazeaza pe o baterie gigantica de 4100 mAh, extrem de atipica prin generozitatea sa, pentru acest nivel. Vom avea 3GB destinati memoriei RAM (destul de bine, din nou) si 32 GB in versiunea standard-oficiala in privinta stocarii native.

Asus Zenfone Pegasus 4A (2)

Asus ZenFone Pegasus 4A are si slot pentru carduri microSD? Ei bine, da, are! Cel mai probabil viitorul proprietar va putea suplimenta acest spatiu intern pana la 128 GB. Terminalul ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, ajutat (customizat) de interfata Asus ZenUI, foarte apreciata la nivel inalt.

Modelul Asus ZenFone Pegasus 4A este unul de buget, dar nu este un terminal slim si nici neaparat ieftin. Pegasus are 9.1 milimetri grosime si va costa conform informatiilor Gizmochina nu mai putin de 263 de dolari. Foarte probabil vom putea vedea si in Europa acest telefon! Vom reveni cu amanunte despre Asus ZenFone Pegasus 4A in scurt timp.

Summary
Asus ZenFone Pegasus 4A - telefon de buget cu camera foto duala
Article Name
Asus ZenFone Pegasus 4A - telefon de buget cu camera foto duala
Description
Asus Zenfone Pegasus 4A a fost "zarit" online si vine cu specificatii intersante pentru un telefon de buget