Stiri

Apare Cubot R9: smartphone 3G cu design stilat si Android Nougat

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Cubot R9 este inca un produs low-cost aruncat pe piata de compania chineza. Elegant, usor manevrabil, cu specificatii decente, dar lipsit de conectivitate 4G, noul Cubot R9 este genul de smartphone care se adreseaza unei palete de clienti destul de restransa.

Cubot R9 specificatii oficiale, impresii si imagini

Cubot R9 are un design atragator. Imbraca o carcasa eleganta care la prima impresie pare din metal, dar in realitate este dintr-un material care imita bine metalul. Destul de slim (7.85 milimetri grosime) si destul de suor, modelul R9 este perfect manevrabil cu o singura mana, nu aluneca si atrage prin aspectul general curat si rafinat.

Cubot R9

Lipsit de conectivitate 4G, entry-leve-ul celor de la Cubot vine cu cateva functii destul de interesante. Inainte de toate, trebuie mentionat ca Cubot R9 ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat fara vreo alta interfata, ceea ce pentru clientela autohtona va conta probabil foarte mult. Terminalul se bazeaza pe un procesor quad-core de la MediaTek model MT 6580, chipset cu 4 nuclee Cortex A7 la bord plus procesorul grafic Mali 400. Procesorul telefonului este setat la frecventa de 1.3 Ghz si functioneaza in tandem cu cei 2 GB memorie RAM si cei 16 GB rezervati stocarii de date in memoria interna. Aceasta capacitate poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD. Cubot R9 are slot pentru astfel de carduri.

Partea din fata este dominata de un display de tip IPS LCD in 16 milioane de culori, imbracat in sticla curbata 2.5D. Ecranul are o rata de contrast de 1300:1 si rezolutie HD, in speta 1280×720 pixeli. Nivelul de luminozitate este de 450 cd/mp2, iar diagonala ecranului este una de 5 inch. Cubot R9 nu impresioneaza la capitolul densitate a pixelilor a ecranului sau, dar nici nu dezamageste: 294 pixeli per inch este un scor bun pentru un entry – level.

Cubot R9 (4)

Modelul ascunde o baterie Lithium-Polymer care se poate detasa si care vine cu o capacitate in cuantum de 2600 mAh. Dotarile foto nu sunt spectaculoase, dar chiar si-asa, Cubot R9 se poate lauda cu o camera foto principala destul de eficienta. Aceasta are o rezolutie de 13 megapixeli si este echipata cu flash LED, lentile 4P plus functia autofocus. Deschiderea camerei este insa modesta: f/2.4. Camera pentru selfie-uri are doar 5 megapixeli si isi dubleaza efectul prin functia intelligent beauty.

Cubot R9 pret si informatii suplimentare

Modelul Cubot R9 poate fi achizitionat in trei versiuni de culori: auriu, negru si albastru. Terminalul are 144 milimetri inaltime si 72 milimetri latime, beneficiaza de port microUSB 2.0, Wi Fi 802.11, jack de 3.5 milimetri si GPS cu A-GPS. Conform primelor informatii, Cubot R9 ar costa 90 de dolari

Summary
product image
Author Rating
1star1stargraygraygray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Cubot
Product Name
Cubot R9
Price
$ 90