Stiri

Zvon via Reddit » primele probleme OnePlus 5?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Smartphone-ul „vedeta” al companiei OnePlus, modelul OnePlus 5, a lasat imediat dupa lansare o serie de impresii extrem de pozitive. Nava amiral a companiei OnePlus este noul lider din Top 10 telefoane mobile realizat de AnTuTu pe luna iunie, iar acest rezultat vine la doar o saptamana dupa ce Phonebuff a declarat OnePlus 5 cel mai rapid telefon al momentului.

Primele probleme OnePlus 5?

probleme OnePlus 5 (2)Din pacate, se pare ca a venit momentul sa aflam si vesti mai putin placute despre acest telefon, iar ele, chiar daca nu sunt oficial confirmate vin de pe reteaua de socializare Reddit, citata practic la nivel mondial de mai toate sursele de incredere din domeniu.

Ce s-a intamplat de fapt si care sunt aceste probleme OnePlus 5? Sunt ele periculoase pentru utilizatori? Din primele impresii se pare ca nu, pentru ca sustin surse ale Gizbot, cazurile au fost izolate. Teoretic, din ce in ce mai multi utilizatori ai navei amiral de la OnePlus se plang ca nu pot apela numarul de urgenta, 911. De ce? Pentru ca atunci cand fac asta, telefonul se restarteaza.

Anumiti utilizatori ar fi incercat sa cheme salvarea sau pompierii si n-au putut efectiv sa faca acest lucru, fiind nevoiti sa renunte la „bijuteria” recent achizitionata pentru a se folosi de un alt telefon sau de telefoanele prietenilor.

Conform GSMArena, situatiile au fost intalnite la nivel restrans in Statele Unite ale Americii, dar si in alte zone geografice din Europa. Spre exemplu in Marea Britanie, un cetatean scotian ar fi avut exact aceleasi probleme OnePlus 5, telefonul restartandu-se cand a fost apelat numarul 112, numar de urgente pentru Europa. Un review OnePlus 5 puteti gasi si pe site-ul nostru.

Marturisim ca la astfel de probleme nu ne-am fi gandit niciodata, dar daca ele sunt reale (trebuie tratata aceasta informatie cu o oarecare doza de rezerve) suntem convisi ca OnePlus va rezolva problema. Exista deja informatii confirmate de catre cei de la Androidauthority care sustin ca producatorul lucreaza deja la un software update pentru a rezolva aceasta posibila problema. Daca ati intampinat o astfel de situatie, ne-o puteti impartasi pe blog.catmobile.ro.

Summary
Zvon via Reddit » primele probleme OnePlus 5?
Article Name
Zvon via Reddit » primele probleme OnePlus 5?
Description
Primele probleme OnePlus 5 ar fi fost "detectate" via Reddit: telefonul se restarteaza atunci cand incerci sa apelezi un numar de urgenta