Reviews, Stiri

ZTE V870 review, specificatii, pareri si pret

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE V870 (4)ZTE V870 a fost prezentat oficial de catre compania ZTE. Smartphone-ul imbraca o carcasa eleganta de metal si beneficiaza de specificatii destul de atragatoare, insa conform primelor informatii din Asia, pretul sau este unul mult mai mare decat ne asteptat. ZTE V870 costa 400 de dolari in China, o suma considerabila pentru un mid-range inferior altor telefoane provenite de pe aceeasi piata, dar cu specificatii mult mai solide.

E drept, pana in acest moment nu exista informatii concludente referitoare la o eventuala aparitie a device-ului pe piata europeana. Acest amanunt s-ar putea sa fi cantarit decisiv in strategia pe care compania ZTE a pregatit-o pentru acest device si mai ales in privinta pretului final de achizitie.

ZTE V870 specificatii si pareri

Device-ul ZTE V870 este un smartphone capabil de conectivitate 3G si 4G, beneficiaza de receptor GPS incorporat permitand determinarea oricarei locatii geografie, dar si de functia NFC (Near Field Communications) care permite transferul continutului spre alte dispozitive.

Configuratia sa este una mid-range si pare destul de interesanta. Handset-ul vine cu un ecran IPS LCD dotat cu rezolutie de 1920×1080 pixeli si diagonala de 5.5 inch. Integrat intr-o carcasa metalica, ecranul in 16 milioane de culori este capacitiv si multitouch. Rezolutia Full HD permite o calitate excelenta a imaginilor vizibile pe acest device, in vreme ce ecranul beneficiaza de margini slim contribuind fara indoiala si la capitolul estetic al telefonului.

ZTE V870

Inima acestui telefon este un procesor produs de cei de la Qualcomm, un octa-core pe 64 de biti model Snapdragon 435 MSM 8940 setat la frecventa de 1.4 Ghz. Acesta are la bord 8 nuclee Cortex A53 si procesor grafic Adreno 505. In opinia mea, destul de putin raportat la pretul final de achizitie al device-ului, in contextul in care, pentru mai putini bani, sectorul mid-range din China ofera alternative macar la fel de potente, daca nu chiar mai impunatoare.

ZTE V870 ruleaza pe Android OS v7.0 (Nougat), dar firmware-ul V870 poate fi actualizat la o versiune mai noua a sistemul de operare. Interfata grafica MiFavor 4.0 este de asemenea prezenta. Memoria de tip RAM a terminalului este una de 4GB si nu poate fi extinsa, in schimb capacitatea de stocare a datelor (64GB) poate fi extinsa prin intermediul unui card de tip microSD.

>> Verifca reducerile de ultima ora la huse ZTE pe site-ul nostru

Modelul ZTE V870 beneficiaza de un acumulator din Lithium-Ion cu o capacitate de 3000 mAh. Acesta beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida si pare capabil sa asigure o autonomie buna. Trecem insa la partea foto, una importanta pentru terminalele mid-range de la ZTE, acolo unde producatorul chinez a incercat sa acopere din ce in ce mai bine acest sector. ZTE V870 beneficiaza de camera foto cu autofocus, o caracteristica prin care se regleaza focalizarea camerei si care contribuie mult la calitatea pozelor surprinse. Camera sa principala are un senzor de imagine de 16 megapixeli, cu deschidere f/2.0 si poate captura imagini video la rezolutie Full HD. Pe de alta parte, amatorii de selfie se vor bucura de o camera foto secundara (frontala) cu rezolutie de 8 megapixeli.

ZTE V870 (2)

Sistemul audio pare unul de calitate si include doua boxe audio, in timp ce senzorii disponibili (de proximitate, amprenta, gyroscop, lumina, compass) masoara cantitatile fizice si le transmit procesorului de aplicatii. Senzorul de amprenta digitala este una dintre cele mai usoare si mai sigure modalitati de a va proteja telefonul in timpul unui apel, iar pe acest device este pozitionat pe partea din spate, corespunde celor mai inalte cerinte ale pietei. ZTE V870 are capacitate dual SIM, ceea ce inseamna ca veti putea introduce doua cartele SIM diferite si le veti putea astfel utiliza pe un singur telefon.

In ceea ce priveste dimensiunile, terminalul are o grosime de 7.98 milimetri si o latime de 76 milimetri. Optiunile de conectivitate sunt numeroase si propun microUSB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, Wifi Hotspot, GPS cu A-GPS si GLONASS plus mufa de casti 3.5 milimetri.

Concluzie

ZTE V870 este un device mid-range bun, insa nu atat de bun incat sa justifice o investite de peste 1500 de lei. Are un aspect placut si atragator si specificatii mid-range de calitate, insa nu pare sa aiba un procesor care sa merite aceasta suma, cu toate ca acesta asigura aproape tot necesarul urmarit. Dual Sim-ul 4G, ZTE V870 este o propunere curajoasa a celor de la ZTE, dar concurenta pe segmentul mid-range este foarte mare si pe undeva, strategia de a limita acest terminal la zona China pare explicabila. Daca as avea de ales, personal as opta mai degraba pentru ZTE Blade A610 Plus decat pentru noul ZTE V870.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE V870
Price
$ 400