Stiri

ZTE Small Fresh 5 detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Small Fresh 5 a fost lansat oficial de compania chineza ne anunta cei de la GizmoChina. Sursa citata ne explica faptul ca ieri, modelul V0840 a fost oficial vazut in TENAA, pentru ca doar cateva ore mai tarziu sa fie anuntat oficial drept ZTE Small Fresh 5.

Primele detalii oficiale despre ZTE Small Fresh 5

ZTE Small Fresh 5 poza 3ZTE Small Fresh 5 este un mid-range care seamana foarte mult ca Blade V8, un alt telefon lansat in acest an de catre producatorul chinez. Noul smartphone beneficiaza de un display cu rezolutie HD si diagonala de 5 inch, are un design placut si un procesor destul de puternic. Este vorba despre modelul Snapdragon 425 care primeste suportul celor 3GB alocati memoriei RAM si a altor 16 GB alocati spatiului de stocare a datelor.

Modelul ZTE Small Fresh 5 va avea insa si o versiune mai puternica, una care se va baza pe 4 GB memorie RAM si 32 GB spatiu de stocare a datelor. Atat aceasta versiune, cat si versiunea bazata pe 3GB RAM, suporta carduri microSD de 128 GB.

Noul handset pe care il propune producatorul chinez are si alte specificatii destul de interesante. Terminalul vine cu o camera foto principala duala echipata cu senzor de 13 megapixeli, dar si cu un alt senzor de 2 megapixeli. Camera principala a device-ului este pozitionata in partea din sapte si poate realiza fotografii cu efect bokeh sau chiar format 3D. Tot pe partea din spate gasim si senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera destinata celor care iubesc selfie-urile nu este la fel de impresionanta, dar are o rezolutie decenta, de 5 megapixeli.

In ceea ce priveste autonomia, noul The ZTE Small Fresh 5 se bazeaza pe o baterie cu o capacitate decenta, de 2500 mAh, care se presupune care ar trebui sa ajute utilizatorul sa depaseasca macar o zi de utilizare, dupa o incarcare normala de 40-60 de minute. Smartphone-ul Small Fresh 5 ruleaza cel mai nou sistem de operare Google, Android 7.1 Nougat.

Noul model ZTE Small Fresh 5 poate fi achizitionat pe diferite culori (Verde, Albastru rece, Dark Night sau Auriu), beneficiaza de o constructie metalica unibody si un pret destul de confortabil conform Gizmochina: 200 de dolari pentru piata chineza. Versiunea mai „slaba”, cea de 3GB memorie RAM va costa si mai putin: 145 de dolari. Pretul este unul destul de bun pentru ceea ce ofera acest terminal produs de compania chineza.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Small Fresh 5
Price
$ 145