Stiri

ZTE pregateste flagship-ul ZTE Nubia Z18 » cum arata telefonul si ce specificatii are

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

O noua scapare in presa din China aduce din nou in prim plan, viitorul model ZTE Nubia Z18. Acesta va avea un design bezel-less, cu margini foarte subtiri si un aspect special.

ZTE Nubia Z18 are un design spectaculos

Producatorul chinez ZTE pregateste pentru perioada urmatoare lansarea oficiala a modelului ZTE Nubia Z18. Telefonul se afla deja pe buzele speculantilor de ceva vreme, insa discutiile legate de design-ul sau au condus catre foarte multe piste, destul de distincte.

La un moment dat, presa din China a speculat ca Z18 ar putea fi primul telefon cu adevarat bezel-less de pe piata, detaliu care, ce e drept, parea destul de putin probabil.

ZTE Nubia Z18 (2)

O noua scapare din presa asiatica ne arata ca intr-adevar ZTE Nubia Z18 va avea un design bezel-less, si chiar daca nu e entirely bezel-less cum se anunta, pare destul de aproape de acest nivel.

Marginile sale sunt ultra-subtiri, ceea ce nu reprezinta neaparat un aspect nou pentru un smartphone din 2018. Provocarea celor de la ZTE pare sa fie legata de marginile de sus si de jos ale telefonului, care sunt foarte mici, probabil chiar mai mici decat erau pe modelul ZTE Nubia Z17s.

La prima vedere, privind imaginile din presa, pe care le puteti observa si dumneavoastra mai sus si mai jos, pare putin probabil ca in partea de sus a telefonului (foarte subtire) sa existe o camera foto sau ceva senzori.

ZTE Nubia Z18

ZTE Nubia Z18

Este posibil ca asta sa insemne ca telefonul va avea un dispozitiv special precum Oppo Find X (greu de crezut) sau (mai probabil) ca aceste detalii tehnice se vor regasi in partea de jos, care pare intr-adevar, ceva mai groasa. Sunt curios cum vor arata accesoriile pentru acest device. Le vei gasi si tu foarte curand in categoria huse ZTE de pe site-ul nostru.

Vom afla probabil destul de curand, pentru ca momentan, ZTE si sub-divizia sa, Nubia, pastreaza inca misterul.

Ce specificatii va avea ZTE Nubia Z18

Conform listarii oficiale de pe site-ul TENAA, modelul ZTE care se presupune ca ar fi acest ZTE Nubia Z18 va beneficia de un display de tip IPS LCD, cu rezolutie Full HD+ si aspect 18:9. Asta sugereaza ca smartphone-ul va avea un design full – screen cu margini foarte subtiri.

Conform aceleiasi listari, ZTE Nubia Z18 va avea doua versiuni diferite de memorie. Una dintre ele se va baza pe 6GB memorie RAM si 64 GB dedicati stocarii de date, iar cealalalta va avea 8GB RAM si 128 GB dedicati stocarii de date.

Mentinandu-se in trend, ZTE va implementa un sistem dual de camere pe partea din spate a dispozitivului, iar TENAA ne dezvalui ca un senzor va avea 24 de megapixeli. Aceeasi sursa ne confirma si camera frontala de 8 megapixeli pentru selfie-uri si video calling. Din alte informatii se pare ca device-ul va avea camera foto duala si pe fata si pe spate, iar, cel mai probabil, cei doi senzori necunoscuti din baza de date a agentiei TENAA vor avea fiecare rezolutii de 8 megapixeli. Asta ne duce spre un ZTE Nubia Z18 cu camera principala de 24Mp+8Mp pe spate si de 8Mp+8Mp pe fata.

La nivel software, ZTE Nubia Z18 se va baza pe Android 8.1 Oreo, proaspat scos din cutie, dar customizat cu interfata Nubia UI. Terminalul va miza pe aportul unei baterii de 3.350 miliamperi, echipata cu tehnologie de incarcare rapida. Se pare ca aceasta baterie (alimentata prin port USB Tip C) se va incarca pana la 50% din potential in numai 25 de minute.

Se stie ca ZTE Nubia Z18 va fi echipat cu un procesor octa-core de 2.8 Ghz. Mai toate informatiile conduc catre faptul ca acest procesor ar fi „varful” de la Qualcomm, Snapdragon 845, care va fi sprijinit de un accelerator grafic puternic precum Adreno 630.

Specificatii cheie ZTE Nubia Z18

  • – Display IPS LCD, 5.99-inch, Full HD+, format 18:9
  • – Android 8.0 Oreo cu Nubia UI
  • – Snapdragon 845, de 2.8 Ghz, octa-core
  • – Placa video Adreno 630
  • – Memorie RAM de 6Gb/8Gb
  • – Memorie nartiva de 64 Gb/128 Gb
  • – Camera duala pe spate 24MP+8MP
  • – Camera duala pe fata 8MP+8MP
  • – Baterie 3.350 mAh cu Quick Charge 4.0
  • – Grosime 8.6 milimetri
  • – Greutate: 172 grame
Summary
ZTE pregateste flagship-ul ZTE Nubia Z18 » cum arata telefonul si ce specificatii are
Article Name
ZTE pregateste flagship-ul ZTE Nubia Z18 » cum arata telefonul si ce specificatii are
Description
ZTE este aproape de lansarea viitorului sau varf de gama ZTE Nubia Z18, un device de top cu aspect spectaculos si procesor high-end
Author
Publisher Name
Catmobile Accessories SRL