Stiri

ZTE pregateste lansarea unui nou phablet denumit momentan ZTE Z986

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE pregateste lansarea unui nou phablet denumit momentan ZTE Z986 →In lista de rezultate de pe site-ul aplicatiei benchmark GFXBench a aparut un nou terminal marca ZTE. Este vorba despre un phablet extrem de interesant, care va beneficia de un display cu rezolutie 1920×1080, o placa video buna si va rula sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Dupa ce recent am analizat terminale Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation deja lansate oficial, precum ZTE Axon 7 si Mini (review aici si aici) sau ZTE V8 Mini si Lite (review aici) aruncam astazi o privire si peste viitorul apropiat al companiei chineze.

Phablet cu display FHD de 6 inch si camera principala de 12 megapixeli

ZTE Z986 este momentan un nume de cod pentru acest telefon. Theandroidsoul.com sustine ca ZTE ar putea anunta in curand numele oficial al phablet-ului care evident, va fi lansat sub o alta denumire. Pana la acel moment, ne vom numi si noi noul terminal produs de ZTE exact asa: ZTE Z986.

ZTE Z986Ce aduce acest dispozitiv? In primul rand trebuie mentionat ca phablet-ul va beneficia de conexiune 4G LTE si ca el va rula noul sistem de operare Android 7.1.1 Nougat. Nici nu incape indoiala ca aceasta versiune a sistemului de operare al Google este un prim plus foarte important pe care ZTE Z986 il propune. Tot la capitolul plusuri merita amintit display-ul de 6 inch de tip FHD pe care phablet-ul il va incorpora, un display care va impresiona cu siguranta utilizatorii. Spuneam insa ca acest smartphone are o configuratie destul de interesanta, asa ca haideti sa vedem ce mai propune smartphone-ul cu nume de cod, ZTE Z986.

Terminalul se va baza pe un procesor mid-range pe 64 de biti marca Qualcomm. Este vorba de un procesor octa-core Snapdragon 625 tactat la frecventa 2.0 Ghz pe Cortex A-53 – ARM v8. Acesta va functiona in tandem cu o placa video foarte buna, Adreno 506. Ce inseamna asta? Simplu: un gamer pasionat se va bucura de o placuta experienta tehnica datorita tandemului Snapdragon-Adreno, dar si datorita display-ului Full HD si vitezei acestui telefon mobil. Smartphone-ul are in configuratia sa 2GB memorie RAM si va fi utilat cu 16 GB memorie interna, care va putea fi marita prin utilizarea slotului microSD, cel mai probabil pana la 256GB.

ZTE Z986 poate filma la rezolutie 4K

Evident ca un capitol la fel de preocupant este cel referitor la camerele foto ale ZTE Z986. Ei bine, dotarile foto ale phabletului cu nume de cod ZTE Z986 par la fel de captivante. Camera foto principala a terminalului va avea un senzor de imagine de 12 megapixlei, iar asa cum ne exemplifica GFXBench aceasta va dispune de flash LED, autofocus, HDR si capacitatea impresionanta de a filma la rezolutii Ultra HD (4K). Nici camera pentru selfie nu este una de neglijat, dar evident, ea este mai putin bine echipata. Totusi, va garanta utilizatorilor calitatea unui senzor de imagine de 5 megapixeli si va putea filma in format Full HD

ZTE Z986 cu baterie de 3000 mAh si slot Dual SIM

La orice phablet, un detaliu foarte important il reprezinta acumulatorul sau. Nu stim exact cum se va descurca in practica ZTE Z986 si bateria sa, dar cert este ca aceasta va avea o capacitate de 3000 mAh. In teorie, mi se pare destul de normala, iar faptul ca ZTE de regula isi echipeaza terminalele cu baterii bune, ma face optimist in privinta felului in care va raspunde acest acumulator solicitarilor pietei. Pe de alta parte, phablet-ul cu nume de cod ZTE Z986 va beneficia de un senzor de amprente, dar si de slot dual SIM, un aspect care foarte multor utilizatori li se pare un adevarat avantaj.

ZTE Z986 specificatii

Misterul din jurul acestui phablet este unul evident, dar probabil ca in curand vom avea parte de si mai multe detalii. La capitolul feauters, ZTE Z986 va fi echipat si cu accelerometru, compass, gps si bluetooth plus conectivitate Wi-fi. Mai mult ca sigur in perioada urmatoare vom afla detaliile care ne intereseaza despre acest interesant phablet, iar Catmobile va aduce toate amununtele interesante in prim planul dumneavoastra.

Summary
ZTE pregateste lansarea unui nou phablet denumit momentan ZTE Z986
Article Name
ZTE pregateste lansarea unui nou phablet denumit momentan ZTE Z986
Description
In lista de rezultate de pe site-ul aplicatiei benchmark GFXBench a aparut un nou terminal marca ZTE, denumit ZTE Z986
Author
Publisher Name
Catmobile