Stiri

ZTE Nubia Z18 primeste certificarea FCC

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

ZTE Nubia Z18 , viitorul flagship Nubia » Subdivizia celor de la ZTE, compania Nubia, a lansat in urma cu scurt timp oficial modelul Nubia Z18 mini, despre care puteti gasi informatii pe blogul nostru. Conform presei din China, Nubia ar urma sa lanseze in perioada imediat urmatoare si modelul standard, Nubia Z18, telefon care a primit deja certificarea FCC. Detalii in cele ce urmeaza.

ZTE Nubia Z18 specificatii tehnice inainte de lansarea oficiala

Prin prezenta in baza de date a site-ului TENAA, modelul ZTE Nubia Z18 isi dezvaluie astfel o parte dintre specificatiile sale tehnice. Modelul cu numarul NX606J a fost certificat de aceasta organizatie si conform GizmoChina, acest model este exact viitorul Nubia Z18.

In materie de design, se pare ca Nubia Z18 seamana foarte mult cu ceea ce am vazut deja pe modelul Nubia Z18 Mini. Evident insa, acest device va avea un ecran cu diagonala ceva mai generoasa, 5.99-inch, cu rezolutie Full HD+ adica 2160 x 1080 pixeli. Pe site-ul TENAA, ZTE Nubia Z18 arata asa:

ZTE Nubia Z18

In ceea ce priveste restul configuratiei, aflam ca ZTE Nubia Z18 se va baza pe 6 GB memorie RAM, dar va exista si o versiune de 8 GB RAM la bord. Prin urmare, capacitatea de stocare a datelor va fi diferita in functie de versiune: modelul cu 6 GB RAM va avea o capacitate nativa de stocare de 64 GB, in timp ce modelul cu 8 GB RAM la bord va avea o capacitate nativa mai mare, de 128 GB.

Partea hardware va fi acoperita de Nubia asa cum trebuie sa fie acoperit un flagship. ZTE Nubia Z18 se va baza pe cel mai puternic procesor pe Android, chipset-ul Snapdragon 845 de la Qualcomm. Acesta va fi „sprijinit” de un accelerator grafic puternic, asa cum este Adreno 630 GPU.

Sectorul foto pare dominat de camera foto duala de pe spate, care va avea o combinatie foarte atractiva. Se cunoaste doar unul dintre cei doi senzori, cel de 24 de megapixeli. Frontal, ZTE Nubia Z18 se va baza pe un shooter de 8 megapixeli, util pentru selfie-uri si video calling.

Acumulatorul viitorului varf de gama al Nubia va avea 3.350 de miliamperi, in timp ce sistemul de operare va fi Android 8.0 Oreo. Nubia Z18 va avea si senzor de amprente (plasat undeva pe partea din spate), dar si conectivitate de tip 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac, tehnologie bluetooth v5.0, GPS, port USB Type-C si suport dual SIM.

Conform presei din China, flagship-ul Nubia Z18 va cantari 172 de grame si va avea o grosime de 8.55 milimetri. Dimensiunile complete sunt: 148.58 x 72.54 x 8.55 milimetri. Nu exista pentru moment o data exacta la care telefonul ar urma sa fie lansat oficial pe piata. Vom reveni insa cu amanunte despre modelul Nubia Z18 in perioada urmatoare.

Summary
ZTE Nubia Z18 primeste certificarea FCC
Article Name
ZTE Nubia Z18 primeste certificarea FCC
Description
ZTE Nubia Z18 a primit certificarea din partea agentiei FCC si automat isi dezvaluie o buna parte dintre specificatii
Author
Publisher Name
Catmobile