Stiri

ZTE Nubia Z17S teaser oficial inainte de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Totul este gata pentru lansarea Nubia Z17S care se va tine, maine, 12 octombrie, in China. ZTE Nubia Z17S va avea ecran curbat si design de tip edge, margini ultra subtiri si alte specificatii atractive.

Nubia Z17S specificatii tehnice inainte de lansarea oficiala

Cei de la Nubia au lansat un teaser oficial de 10 secunde pe reteaua de socializare Weibo in care au confirmat prezenta celor patru camere foto de pe noul Nubia Z17S. Doua dintre ele sunt pe partea din fata si doua pe partea din spate. Ele sunt plasare in partea stanga a constructiei terminalului.

Cu exceptia acestui detaliu, Nubia Z17S se confirma ca va avea un design curved edge, dar si ca ecranul telefonului va avea margini ultra-slim.

Telefonul ZTE Nubia Z17S a fost zarit in baza de date a site-ului de certificari TENAA cu numele Nubia NX598J. Conform acestei listari, smartphone-ul va fi echipat cu un display de 5.2 inch si rezolutie 1920 x 1080 pixeli. El va fi propulsat spre inalta performanta de un procesor octa-core tactat la frecventa de 2 Ghz.

Procesorul de pe ZTE Nubia Z17S va fi cuplat cu 6 GB memorie RAM si cu 64 GB pentru stocarea de date. Camera principala a terminalului va avea (cel putin) un senzor de imagine de 13 megapixeli, in timp ce camera frontala va atinge o rezolutie de 16 megapixeli. Totodata, device-ul va incorpora un senzor de amprente in butonul Home al display-ului.

ZTE Nubia Z17S este un dual SIM care va rula Android 7.1.1 Nougat, sistem de operare care va fi customizat cu Nubia UI, interfata proprietara a companiei. Acumulatorul noului Nubia Z17S va avea o capacitate de 3100 mAh, in timp ce optiunile de conectivitate ale telefonului includ optiuni 4G LTE cu VoLTE, Bluetooth, Wi-Fi, GPS cu A-GPS si port USB tip C.

Conform listatii TENAA, ZTE Nubia Z17S masoara 7.95 milimetri grosime si cantareste 165 de grame. Dispozitivul va fi disponibil pe culori precum auriu si argintiu. Smartphone-ul celor de la Nubia nu este lipsit de senzori importanti precum senzorul de gravitatie, senzorul de distanta sau senzorul pentru luminozitate. Vom reveni si noi cu informatii despre acest device dupa lansarea sa oficiala.

Summary
ZTE Nubia Z17S teaser oficial inainte de lansare
Article Name
ZTE Nubia Z17S teaser oficial inainte de lansare
Description
ZTE Nubia Z17S a primit din partea producatorului un teaser oficial care confirma prezenta celor patru camere foto
Author
Publisher Name
Catmobile