Stiri

ZTE Nubia Z17 Lite specificatii conform site-ului Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Nubia Z17 Lite face pasi rapizi spre lansarea oficiala. Device-ul si-a facut aparitia in baza de date a site-ului Geekbench si ne dezvaluie o parte dintre caracteristicile sale.

ZTE Nubia Z17 Lite specificatii conform Geekbench si TENAA

Divizia Nubia a celor de la ZTE face progrese remarcabile in ultimii ani dupa asocierea cu superstarul de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Detinatorul Balonului de Aur este platit cu bani grei per an de catre ZTE, iar portughezul a fost promotorul gamei Z17 din acest an. Supranumit telefonul lui Cristiano Ronaldo, ZTE Nubia Z17, phabletul cu 3GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare a fost deja lansat oficial, la fel ca si ZTE Nubia Z17 Mini.

Subrandul celor de la ZTE este acum pregatit sa ne ofere si modelul ZTE Nubia Z17 Lite, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

ZTE Nubia Z17 Lite (2)

Noul terminal ZTE Nubia Z17 Lite va rula inca din fabrica Android 7.1.1 Nougat, cel mai nou sistem de operare al Google. Nu mai putin de 6 GB memorie RAM ascunde acest dispozitiv, o demonstratie de forta din partea producatorului chinez, care asigura o asemenea cantitate unui mid-range extrem de atragator.

Geekbench ne mai dezvaluie faptul ca ZTE Nubia Z17 Lite este motorizat cu ajutorul unui procesor destul de potent, marca Qualcomm. Este vorba despre modelul MSM8952, un chip Snapdragon 617, tactat la frecventa de 1.4 Ghz. Platforma este sprijinita si de puternica placa video, Adreno 405.

ZTE Nubia Z17 Lite

Teoretic, ZTE Nubia Z17 Lite, asa cum ii spune si numele, inseamna o versiune ceva mai „ponderata” a varfului de gama, ZTE Nubia Z17, care va reamintim ca vine cu procesor de flagship (Qualcomm Snapdragon 835) si cu o memorie RAM de 8 GB.

Foarte probabil, noul ZTE Nubia Z17 Lite va avea camera foto principala duala, aproape sigur una destul de puternica. Device-ul va avea spate metalic si elegant, iar constructia sa pare una slim, tinand cont ca terminalul va avea doar 7.95 milimetri grosime.

Conform specificatiilor de pe site-ul TENAA, ZTE Nubia Z17 Lite va fi echipat cu baterie de 3100 miliamperi si cu un ecran IPS LCD cu diagonala de 5.5 inch in rezolutie Full HD. Vom reveni cu mai multe detalii pe viitor legate de acest mid-range foarte promitator.

Summary
ZTE Nubia Z17 Lite specificatii conform site-ului Geekbench
Article Name
ZTE Nubia Z17 Lite specificatii conform site-ului Geekbench
Description
Noul device ZTE Nubia Z17 Lite si-a facut aparitia in baza de date a site-ul Geeckbench: vezi ce specificatii aduce!