Stiri

ZTE Nubia N3 oficial: Full Screen 5.99-inch, 4 GB RAM si baterie de 5000 mAh

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Divizia de elita a celor de la ZTE, care anul trecut se remarca prin modelele Nubia Z11 si Nubia Z17, a anuntat oficial noul smartphone Nubia N3. Telefonul este echipat cu ecran Full Screen de 5.99-inch in diagonala. Nu este primul model Full Screen al companiei, dar este cu siguranta primul terminal din sectorul mid-range cu aceasta tehnologie la bord. Mai multe detalii, avem in cele ce urmeaza.

ZTE Nubia N3 specificatii tehnice

Noul model ZTE Nubia N3 al companiei chineze ZTE este un mid-range care intra pe teritoriul 18:9. Acest telefon este echipat cu un ecran de tip IPS, cu diagonala de 5.99-inch, capabil sa suporte o rezolutie Full HD + adica, 2160 x 1080 pixeli. Conform companiei, densitatea pixelilor atinge 403 pixeli per inch in cazul acestui dispozitiv.

ZTE Nubia N3 review

Chiar daca se inscrie in design-ul Full Screen Display, noul ZTE Nubia N3 are marginile de sus si de jos, destul de groase pentru acest trend. Marginile laterale sunt intr-adevar subtiri, iar design-ul general lasa o placuta impresie stylish in mintea privitorului.

Terminalul nu are butonul home pe partea sa din fata, cu toate ca asa cum se poate observa din imagini, loc ar fi fost. In schimb, device-ul utilizeaza butoane „virtuale” si o sonerie la fel de stylish, care identifica un buton home „virtual”.

ZTE Nubia N3 (2)

Sub ecran, ZTE Nubia N3 are un procesor de calitate pentru segmentul mid-range. Este vorba despre Snapdragon 625 de la Qualcomm, un octa-core pe 64 de biti, pe care producatorul l-a cuplat cu 4 Gb memorie RAM. Dispozitivul are o memorie nativa de 64 GB, capacitate care poate fi extinsa pana la 128 GB prin intermediul slotului pentru carduri externe.

ZTE Nubia N3 (3)

Nubia ne anunta ca modelul ZTE Nubia N3 beneficiaza de Android 7.1 Nougat, un sistem de operare pe care producatorul l-a customizat cu ajutorul interfatei in-house, UI. In sectorul foto, aflam ca ZTE Nubia N3 foloseste o camera pentru selfie-uri de 16 megapixeli, camera echipata cu PDAF si tehnologie full-focus. Setup-ul de pe spate este dual si aranjat orizontal, insa momentan nu se cunoaste exact configuratia acestuia.

ZTE Nubia N3

Conform producatorului, ZTE Nubia N3 va fi echipat cu o baterie impresionanta. Este de altfel unul dintre principalele argumente ale acestui termina, care va fi sustinut de o baterie de 5.000 de miliamperi. Desigur, bateria beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida, in timp ce telefonul va avea si NeoPower 3.0, o tehnologie care teoretic, ar trebui sa ajute la optimizarea performantelor sistemului in timpul consumului de energie.

ZTE Nubia N3 va putea fi achizitionat pe trei culori diferite: Obsidian Black, Space Gold si Nebula Red. Nu exista detalii despre pretul sau de achizitie, dar vom reveni cu detalii complete despre N3 de la Nubia in perioada urmatoare.

Summary
ZTE Nubia N3 oficial: Full Screen 5.99-inch, 4 GB RAM si baterie de 5000 mAh
Article Name
ZTE Nubia N3 oficial: Full Screen 5.99-inch, 4 GB RAM si baterie de 5000 mAh
Description
Noul mid-range ZTE Nubia N3 a fost anuntat oficial de catre divizia Nubia: vezi ce specificatii are, cat costa si care sunt primele impresii
Author
Publisher Name
Catmobile