Reviews, Stiri

ZTE Nubia N2 review, pret, specificatii, pareri, imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Nubia N2 review, pret, specificatii, pareri, imagini → ZTE Nubia N2 este un smartphone extrem de interesant lansat de compania ZTE prin subdivizia Nubia in primavara acestui an. Terminalul se vrea a fi un inlocuitor pentru modelul ZTE Nubia N1 si apare la scurt timp dupa ce producatorul chinez a lansat la Mobile World Congress 2017 modelul ZTE Nubia N1 Lite, un entry-level cu specificatii mid-range. Ce ne ofera ZTE Nubia N2 aflam in cele ce urmeaza.

ZTE Nubia N2

ZTE Nubia N2 review: display si aspect

Unul dintre punctele de reper ale ZTE Nubia N2 este chiar display-ul sau de tip Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inch in rezolutie Full HD. Asadar, avem la dispozitie un terminal bazat pe o rezolutiie 1920×1080 pixeli, un LCD in 16 milioane de culori. Terminalul nu beneficiaza de un al doilea display si cantareste 180 de grame, detaliu oarecum normal tinand cont de capacitatea impresionanta a bateriei sale. ZTE Nubia N2 nu este in schimb un telefon gros, el masurand doar 7.9 milimetri grosime. Dimensiunile sale exacte sunt 155x75x7.9 milimetri. Pentru a proteja acest dispozitiv in eventualitatea in care il veti achizitiona, nu uitati sa aruncati o privire peste huse ZTE, huse de telefon de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi din Romania.

ZTE Nubia N2 review: acumulator si dotari foto

Fara discutie insa, cea mai importanta „piesa” a acestui dispozitiv este acumulatorul sau cu o capacitate remarcabila. ZTE Nubia N2 este echipat cu o baterie de 5000 mAh, ceea ce pare usor ciudat, tinand cont de dimensiunile terminalului. Si totusi, ZTE a reusit sa construiasca un dispozitiv atragator si capabil sa adaposteasca un astfel de acumulator. Bateria (Lithium-Polymer) sa este insotita de tehnologia NeoCharge, utilizatorul avand posibilitatea sa-l incarce in mai putin de 90 de minute pana la 100%. Autonomia pe care o asigura bateria de 5000 mAh a ZTE Nubia N2 se ridica la 60 de ore in convorbiri telefonice, conform specificatiilor producatorului. Acumulatorul este in schimb unul de tip non-removable.

ZTE Nubia N2 review

Dotarile foto ale acestui smartphone depasesc asteptarile. Terminalul mizeaza pe o camera foto principala cu senzor de imagine de 13 megapixeli la care regasim functii speciale importante asa cum sunt HDR sau Geo Tagging, dar si phase detection autofocus sau flash LED. In ceea ce priveste camera frontala a terminalului, la dispozitie avem o camera secundara de 16 megapixeli, care cu siguranta va entuziasma amatorii de selfie-uri.

ZTE Nubia N2 review: sistem de operare si performanta

Terminalul ZTE Nubia N2 nu ruleaza cel mai nou sistem de operare de pe piata, insa functioneaza cu Android 6.0 Marshmallow, care este ajutat cu succes de interfata grafica Nubia UI 4.0. Cu siguranta ne-ar fi placut sa avem parte de Nougat pe acest dispozitiv, insa chiar si-asa, Marshmallow plus cea mai noua versiune proprie de NUI nu suna deloc rau.

ZTE Nubia N2 review si pret

Unul dintre cele mai bune argumente ale dispozitivului este procesorul sau octa-core, tactat la frecventa de 2.0 Ghz. ZTE merge si de aceasta data pe un parteneriat cu MediaTek si echipeaza ZTE Nubia N2 cu Helio P10, caruia ii alatura 4GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare interna. Din fericire, la dispozitie avem si un slot pentru carduri microSD, cel care ne poate ajuta sa marim capacitatea de stocare a terminalului pana la 128 GB. Tot in ajutorul chipset-ului produs de MediaTek sare si placa grafica, Mali T860MP2, una dintre placile video bine cotate pe acest segment.

ZTE Nubia N2 review: pret, lansare oficiala si verdict

Smartphone-ul ZTE Nubia N2 va pus in vanzare pe piata din China incepand cu acest weekend. Mai exact, pe 8 aprilie, se da oficial startul vanzarilor pentru ZTE Nubia N2. Terminalul beneficiaza de senzor de amprente integrat in butonul fizic home, poate fi achizitionat pe culorile auriu si negru cu auriu si asigura conectivitate de tip 4G LTE Cat 4. Chiar daca este lipsit de prezent Android 7.0 Nougat, ZTE Nubia N2 asigura un display de foarte buna calitate, un procesor valoros si un sistem de camere foto dezirabil. Pretul de achizitie va fi sub 300 de dolari (290 mai exact), un pret pe care il consider excelent.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Nubia N2
Price
$ 290